onderwijs

Belangrijke update programma’s Young Impact

Belangrijke update programma’s Young Impact
Terug naar het overzicht Nadim Knape | 15 april 2021

Young Impact is in vier jaar tijd uitgegroeid is tot één van de grootste spelers op het gebied van jongeren en maatschappelijk bewustzijn in Nederland. Young Impact gelooft dat iedere jongere diens talent kan inzetten om daarmee een positieve impact te maken. Jaarlijks reizen we langs verschillende scholen en organisaties met onze jonge trainers om samen een positieve impact te maken.

Dankbaar zijn we voor alle enthousiaste docenten, professionals en coördinatoren die het vertrouwen in ons hebben en waar wij ieder jaar weer welkom zijn. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er in 4 jaar tijd al 567 scholenprogramma’s zijn gedraaid en al 67.658 jongeren in actie zijn gekomen. Een grote stap richting onze ambitie: 1 miljoen jongeren in actie in 2025.

We zijn aan de slag gegaan met de doorontwikkeling en het professionaliseren van onze stichting en programma’s. Dit resulteert in een flinke uitbreiding van hetgeen dat wij voor het onderwijs én jongeren doen:

Het doel van deze doorontwikkeling is om jou als docent goed te kunnen helpen om jongeren hun talenten te laten ontdekken en hiermee in actie te komen voor een mooiere wereld. Hiermee stimuleren we niet alleen de sociaal emotionele ontwikkeling, maar werk je als school ook aan de verbinding in de klas, kansengelijkheid, autonomie en vergroot je de maatschappelijke betrokkenheid. Wat we vooral belangrijk vinden: dat we dit blijven doen op een manier doen die jou en jongeren aanspreekt!

Inschrijving schooljaar 2021-2022 geopend!

We gaan ons meer focussen op duurzamere en kwalitatievere samenwerkingen met docenten. Dit betekent dat er voor komend schooljaar 100 plekken beschikbaar zijn. Ook krijg je de mogelijkheid het programma uit te breiden met meerdere workshops.

Wél gaan we een eigen financiële bijdrage vragen voor deelname aan het programma. Dit dekt niet de gehele kosten van het programma, onze partners dekken ook nog een deel van de kosten. Hierdoor kunnen wij het programma blijven verbeteren! Voor docenten die eerder hebben deelgenomen aan het programma, hebben we een speciaal aanbod. Vraag hieronder meer informatie aan of schrijf je direct in voor één van onze programma’s!

Wist je dat je onze programma’s kunnen ook ingezet worden middels het Nationaal Programma Onderwijs, gericht op herstel én ontwikkeling van het onderwijs tijdens en na corona? Lees hier meer over. 

DOWNLOAD DE BROCHURE BEKIJK ONZE PROGRAMMA’S

 

Door Nadim Knape

Nadim helpt met het team zoveel mogelijk scholen en organisaties het programma van Young Impact succesvol in te zetten.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: