Partners

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”

Young Impact is een krachtige beweging van jongeren die nú in actie komen voor een betere wereld. Het initiatief is gebaseerd op WE Day, een beweging die inmiddels meer dan 2 miljoen jongeren heeft geactiveerd tot sociale en actieve wereldburgers.

Young Impact bestaat uit een uniek scholenprogramma dat jongeren in hun kracht zet om inspiratie om te zetten in actie. Het laat ze beseffen dat ze in staat zijn om daadwerkelijk verandering te realiseren in onze samenleving en ze ervaren hoe mooi het is om anderen te helpen.

Wij bieden deze jongeren vervolgens een platform voor de verbinding met anderen en organiseren awards en een waanzinnig evenement, de Young Impact Celebration, waar jongeren de impact die ze gerealiseerd hebben, met elkaar kunnen vieren. Internationale iconen en artiesten geven inspirerende speeches en optredens. Een kaartje is hiervoor niet te koop: maar enkel en alleen te verdienen door deelname aan Young Impact!

Download het jaarverslag

Onze partners

Young Impact kan een groot verschil maken wanneer heel veel mensen en organisaties meedoen!

Onderstaande organisaties helpen Young Impact groeien. Wij zijn hen ontzettend dankbaar voor het geloof in ons initiatief en de bijzondere samenwerking.

Wall of Fame

Initiatiefnemers

Samenwerkingen

Partnership

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die samen met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om samen 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?

Uitgangspunt bij ieder partnership is het aangaan van een meerjarenverbintenis om elkaar optimaal te versterken. Een partnership is maatwerk en we denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden.

Partner worden? Neem contact op

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.