Partners

Samen maken we impact

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om samen 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?
Uitgangspunt bij ieder partnership is het aangaan van een meerjarenverbintenis om elkaar optimaal te versterken. Een partnership is maatwerk en we denken dan ook graag met je mee over de mogelijkheden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Agenda

Young Impact komt het hele jaar in actie!

Bij Young Impact houden we niet van stilzitten en daarom is er altijd wel iets te doen. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk onze agenda.

Bekijk meer

Heb je een ander goed idee? Laat het ons weten.

Contact

Loïs

In 2016 werd Loïs (24) slachtoffer van seksueel geweld. Daarop volgde een donkere periode van depressie en schaamte. Inmiddels is ze uit dat dal geklommen en zet zich in om andere slachtoffers van seksueel geweld te helpen.

Demi

In haar jeugd is Demi (21) altijd erg eenzaam geweest. Ze had geen vrienden om mee af te spreken en trok zich steeds meer terug in haar schulp. Ze besloot het roer om te gooien en startte een Facebookgroep voor eenzame jongeren.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over Young Impact. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Zijn jullie een commerciële organisatie?

Nee. Young Impact is een ANBI Stichting. We hebben dus géén winstoogmerk, en worden breed gefinancierd door o.a. particulieren, fondsen, partners en de overheid.

Klik hier voor meer informatie over onze stichting

 

Wie kan er deelnemen aan een Young Impact programma?

Young Impact is er voor het voortgezet onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs (vanaf cluster 4), praktijkonderwijs en middelbaar beroepsonderwijs (alle niveau’s). Ook heeft Young Impact programma’s voor jeugdhulporganisaties en jongeren met een beperking.

Wie werken er bij Young Impact?

Bij Young Impact werken wereldverbeteraars met ballen. Allemaal met een eigen specialisme, maar met dezelfde missie: in 2025 zijn 1 miljoen jongeren in actie gekomen voor een betere wereld.

Klik hier om het hele team te bekijken

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op of laat ons jou bellen.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: