Partners

Samen maken we impact

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om samen 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?
Uitgangspunt bij ieder partnership is het aangaan van een meerjarenverbintenis om elkaar optimaal te versterken. Een partnership is maatwerk en we denken dan ook graag met je mee over de mogelijkheden. Hieronder vind je een aantal voorbeelden.

Agenda

Young Impact komt het hele jaar in actie!

Bij Young Impact houden we niet van stilzitten en daarom is er altijd wel iets te doen. Benieuwd wat er allemaal te doen is? Bekijk onze agenda.

Bekijk meer

Heb je een ander goed idee? Laat het ons weten.

Contact

Jacqueline de Jager, programmadirecteur Maatschappelijke Diensttijd

De maatschappelijke diensttijd is bedoeld om jongeren nieuwe vaardigheden te leren terwijl ze iets voor een ander doen. Bijvoorbeeld door te helpen bij de reddingsbrigade of in een zorginstelling. Tijdens deze vrijwillige diensttijd kunnen jongeren hun talenten ontdekken, van betekenis zijn, nieuwe mensen ontmoeten en het kan ze helpen bij het maken van keuzes voor de toekomst.

Sander Bestevaar, Hoofd Sponsoring en Events ABN AMRO

Sponsoring biedt een podium voor het verhaal en de missie van onze bank. Dit partnership met Young Impact is daar een heel mooi voorbeeld van. ABN AMRO’s maatschappelijke missie is helder: een schonere en gelijkere wereld achterlaten voor onze kinderen. De jongeren die Young Impact in beweging brengt en een podium biedt, dragen hier met hun nieuwe ideeën en frisse energie een steentje aan bij en geven zo broodnodige hoop voor de toekomst. De focus op de positieve kracht van jongeren, past bij onze bank: wij geloven in ambitieuze mensen die met hun drive en daadkracht de maatschappij verder helpen. We zijn trots om samen te werken met deze bijzondere en belangrijke organisatie.

Joël van Raak, lid directieteam Wij zijn JONG

Ieder kind verdient het om zich optimaal te ontwikkelen en op te groeien tot een sociale en zelfstandige volwassene. Daarom zet Wij zijn JONG vanuit verschillende disciplines alles op alles om kinderen en de professionals in het jeugddomein bij te staan in hun ontwikkeling. Young Impact en Wij zijn JONG delen dezelfde maatschappelijke ambitie om de ontwikkeling van jongeren te verrijken. Als partners slaan wij de handen ineen om kinderen en jongeren nog meer ontwikkelkansen te bieden. Samen dragen wij bij aan de maatschappij van vandaag én morgen.

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over Young Impact. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Zijn jullie een commerciële organisatie?

Nee. Young Impact is een ANBI Stichting. We hebben dus géén winstoogmerk, en worden breed gefinancierd door o.a. particulieren, fondsen, partners en de overheid.

Klik hier voor meer informatie over onze stichting

Kan ik een donatie geven aan Young Impact?

Ja! Dat kan via deze pagina.

Wie kan er deelnemen aan een Young Impact programma?

Young Impact is er voor het voortgezet onderwijs, voortgezet speciaal onderwijs (vanaf cluster 4), praktijkonderwijs en middelbaar beroepsonderwijs (alle niveau’s). Ook heeft Young Impact programma’s voor jeugdhulporganisaties en jongeren met een beperking.

Wie werken er bij Young Impact?

Bij Young Impact werken wereldverbeteraars met ballen. Allemaal met een eigen specialisme, maar met dezelfde missie: in 2025 zijn 1 miljoen jongeren in actie gekomen voor een betere wereld.

Klik hier om het hele team te bekijken

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op of laat ons jou bellen.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: