Werken bij

Join our team

Wij zijn wereldverbeteraars met ballen. Ja, echt waar. Wij willen de wereld een beetje mooier maken, maar dan wel in sneltreinvaart en met een drive van heb-ik-jou-daar. Young Impact staat gelijk aan veel vrijheid, flexibel werken, een gezellig kantoor in het centrum van Breda, alle ruimte om je te ontwikkelen en een duidelijk gezamenlijk doel: jongeren laten ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken voor een betere wereld.

Dit vinden wij belangrijk

Ons team bestaat uit 17 vaste medewerkers, 60 vrijwilligers en honderden partners, ambassadeurs en fans die ons met geld, kennis en tijd steunen. Wij willen een organisatie zijn die een geweldige impact maakt en een geweldig team om in te werken. Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen. Deze waarden vinden wij belangrijk:

  • Persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Doen waar je kracht ligt en wat je belangrijk vindt
  • Van betekenis zijn, impact maken
  • Vrijheid en ondernemerschap

Werken bij Young Impact

Wij geloven dat iedere jongere de wereld nu al positief kan veranderen. Wil jij samen met ons je inzetten voor een betere wereld? Bekijk dan onze openstaande vacatures en stageplekken en join the club!

Kun je ons team op een andere manier versterken, of ben je op zoek naar een stage met impact? Trek de stoute schoenen aan een stuur jouw open sollicitatie naar [email protected].

 

VACATURES YOUNG IMPACT ACADEMY

STAGEPLEKKEN

Meet the team

Wendy gelooft in de kracht van jongeren en zet zich dagelijks in voor onze grote ambitie: in 2025 1 miljoen jongeren in actie met Young Impact.

Wendy Kakebeeke

Directeur

‘’If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.’’ Merel wil jongeren verder helpen en stampt daarom talloze mooie samenwerkingen uit de grond.

Merel Fonteijn

Hoofd Community Engagement

Young Impact kan al zijn activiteiten niet uitvoeren zonder de steun van haar partners. Door het binden van bedrijven en overige financiers draagt Matthijs bij aan de ambitie van Young Impact

Matthijs de Bruin

Hoofd Fondsenwerving, partnerships & business development

Michelle bouwt aan een merk waar jongeren bij willen horen en organiseert onze impact evenementen en activiteiten.

Michelle van Vliet

Manager branding, events & partners

Joost en zijn team zijn verantwoordelijk voor het verbinden van jongeren, partners en scholen aan het MDT programma van Young Impact.

Joost van den Elshout

Projectmanager MDT

Binnen het MDT team is Charlotte verantwoordelijk voor de regio Gooi en Vechtstreek en verbindt zij hier jongeren, partners en scholen aan het MDT programma van Young Impact.

Charlotte Tupang

Projectcoördinator MDT

Nadim zorgt samen met haar team dat alle scholen en organisaties in Nederland op een succesvolle manier meedoen met het Young Impact programma.

Nadim Knape

Manager Programma

Elmay is een echte verhalenmachine en zorgt ervoor dat heel Nederland weet dat jongeren vandaag al het verschil kunnen maken.

Elmay Claassen

Hoofd Communicatie

Ana verzorgt de communicatie richting partners en stakeholders en werkt in een uitvoerende rol aan de reputatie en naamsbekendheid van Young Impact.

Ana Glavas

Junior Communicatiemedewerker

Voor zowel het aanbod van onze huidige programma's als de ontwikkeling van nieuwe programma's zorgt Anne voor de kwaliteit en inhoud van de programma's.

Anne Rijnberg

Manager kwaliteit & inhoud Programma

Tim Peeters

Financiën & administratie

Nina zorgt ervoor dat zo veel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen met Young Impact en dat de trainers goed voorbereid zijn op de workshops.

Nina Blom

Coördinator Young Impact Academy

Lisa zet haar online skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Lisa Waterman

Online Content Manager

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Merit zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Merit Fokker

Programma Coördinator

Voor zowel het aanbod van onze huidige programma's als de ontwikkeling van nieuwe programma's zorgt Eveline voor de kwaliteit en inhoud van de programma's.

Eveline Hoofd

Medewerker Kwaliteit & Inhoud

Binnen het MDT team is Danni verantwoordelijk voor de provincie Zeeland en verbindt zij hier jongeren, partners en scholen aan het MDT programma van Young Impact.

Danni Karelse

Projectcoördinator MDT Zeeland

Jente onderzoekt met haar scriptie de belangen van verschillende doelgroepen van de Young Impact Awards

Jente Knobel

Afstudeerstagiaire

Mehdi ondersteunt het team programma en regelt dat de docenten alle materialen in de klas hebben om ons programma goed uit te voeren.

Mehdi van Behdaf

Stagiaire Programma

Jeanine geeft met haar scriptie een visueel en strategisch advies over de campagne van Young Impacts themaweek

Jeanine Straatman

Afstudeerstagiaire

Events voor duizenden jongeren? Eitje! Maroeska fixt het met haar organisatie- en projectmanagement skills

Maroeska Bakker

Projectmedewerker

Binnen het MDT team zorgt Gerben ervoor dat partners en andere partijen in Zeeland zich aansluiten bij het MDT programma van Young Impact

Gerben Rodts

Ambassadeur MDT Zeeland

Eefje zorgt ervoor dat de trainers goed voorbereid zijn op de workshops en dat peercoaches ready zijn om impact te maken!

Eefje van Esch

Coördinator Young Impact Academy

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Jennifer zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Jennifer Dijkstra

Programma Coördinator

Sam zorgt er samen met Eefje en Nina voor dat alle trainers en peercoaches in de Young Impact Academy ready zijn om impact te maken!

Sam Lips

Stagiaire Young Impact Academy
Bekijk het hele team

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: