Werken bij

Join our team

Wij zijn wereldverbeteraars met ballen. Ja, echt waar. Wij willen de wereld een beetje mooier maken, maar dan wel in sneltreinvaart en met een drive van heb-ik-jou-daar. Young Impact staat gelijk aan veel vrijheid, flexibel werken, een gezellig kantoor in het centrum van Breda, alle ruimte om je te ontwikkelen en een duidelijk gezamenlijk doel: jongeren laten ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken voor een betere wereld.

Dit vinden wij belangrijk

Ons team bestaat uit 14 vaste medewerkers, 60 vrijwilligers en honderden partners, ambassadeurs en fans die ons met geld, kennis en tijd steunen. Wij willen een organisatie zijn die een geweldige impact maakt en een geweldig team om in te werken. Wij geloven in samen doen, samen groeien en samen delen. Deze waarden vinden wij belangrijk:

  • Persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Doen waar je kracht ligt en wat je belangrijk vindt
  • Van betekenis zijn, impact maken
  • Vrijheid en ondernemerschap

Werken bij Young Impact

Wij geloven dat iedere jongere de wereld nu al positief kan veranderen. Wil jij samen met ons je inzetten voor een betere wereld? Bekijk dan onze openstaande vacatures en join the club!

Kun je ons team op een andere manier versterken? Trek de stoute schoenen aan een stuur jouw open sollicitatie naar [email protected].

Meet the team

Voor zowel het aanbod van onze huidige programma's als de ontwikkeling van nieuwe programma's zorgt Anne voor de kwaliteit en inhoud van de programma's.

Anne Rijnberg

Programmamanager kwaliteit & inhoud

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Ant zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Ant Schlooz

Programma Coördinator

Elmay is een echte verhalenmachine en zorgt ervoor dat heel Nederland weet dat jongeren vandaag al het verschil kunnen maken.

Elmay Claassen

Manager Content & PR

Wendy gelooft in de kracht van jongeren en zet zich dagelijks in voor onze grote ambitie: in 2025 1 miljoen jongeren in actie met Young Impact.

Wendy Kakebeeke

Directeur

Young Impact kan al zijn activiteiten niet uitvoeren zonder de steun van haar partners. Door het binden van bedrijven en overige financiers draagt Matthijs bij aan de ambitie van Young Impact

Matthijs de Bruin

Hoofd Fondsenwerving, partnerships & business development

Mehdi zet zijn digitale & data skills in om ervoor te zorgen dat in 2025 een miljoen jongeren in actie zijn gekomen.

Mehdi Du Puy

Hoofd Digital & Data

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Merit zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Merit Fokker

Programma Coördinator

‘’If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.’’ Merel wil jongeren verder helpen en stampt daarom talloze mooie samenwerkingen uit de grond.

Merel Fonteijn

Manager externe relaties

Michelle bouwt aan een merk waar jongeren bij willen horen en organiseert onze impact evenementen en activiteiten.

Michelle van Vliet

Manager branding, events & partners

Tim Peeters

Financiën & administratie

Nina zorgt ervoor dat zo veel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen met Young Impact en dat de trainers goed voorbereid zijn op de workshops.

Nina Blom

Account & Project Coördinator

Nadim zorgt samen met haar team dat alle scholen en organisaties in Nederland op een succesvolle manier meedoen met het Young Impact programma.

Nadim Knape

Manager Programma

Lisa zet haar online marketing skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Lisa Waterman

Online Marketeer
Bekijk het hele team

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: