NATIONALE ACTIEDAG

Young Impact Day 2022 op 2 juni

Wie in actie komt, wordt beloond! Na afloop van ieder schooljaar organiseert Young Impact een feestelijke afsluiting: Young Impact Day. Uiteraard veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM.

Wanneer je als docent/professional deelneemt aan één van onze programma's maak je als eerste kans op gratis tickets voor dit event voor alle jongeren. Zij ervaren tijdens dit event op een unieke manier dat niet alleen zij impact hebben gemaakt, maar onderdeel zijn van iets veel groters. Wij inspireren en activeren hen nogmaals positieve impact te blijven maken. Enne.. dit wil je zelf ook ook niet missen!

WAT GAAT ER GEBEUREN?

Jongeren maken nú al het verschil op thema’s als gelijke kansen, maatschappij, diversiteit, klimaat en gezondheid. Een uniek, exclusief event zoals je hem nog nooit hebt meegemaakt. Benieuwd naar hoe deze dag er uit ziet? Klik hier voor de aftermovie van de afgelopen jaren.

 

  • Heel Nederland staat bol van de impact

  • Impact vieren met artiesten

  • Gratis voor alle impactmakers

Hoe kunnen jongeren deelnemen aan Young Impact Day 2022? 

Wanneer je als docent/professional deelneemt aan één van onze programma’s maak je als eerste kans op gratis tickets voor dit event voor alle jongeren. We gaan met duizenden jongeren tegelijk de gemaakte impact vieren, er zijn speeches van bekende impactmakers én we sluiten de dag af met een spectaculaire eindshow waar de nieuwste artiesten optreden. Jongeren kunnen op 2 juni afreizen naar Young Impact Day of jullie kunnen vanuit school het vervoer regelen. Meer informatie over de locatie ontvang je later.

Hoe kunnen jongeren zich aanmelden?

Aanmelden voor de Young Impact Day 2022 kan op twee manieren:

  • Jongeren kunnen zich individueel aanmelden voor Young Impact Day 2022. Meer informatie over aanmelden wordt in de loop van het jaar bekendgemaakt op de sociale kanalen van Young Impact.
  • Jij als docent of professional kunt de jongeren uit het programma aanmelden als groep. De tickets zijn gratis, maar op=op.

    Doet jouw school of organisatie nog niet mee met één van onze programma’s? Check hier de mogelijkheden

    BESTEL NU TICKETS VOOR YOUNG IMPACT DAY

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: