Scholenprogramma

SAMEN IMPACT MAKEN OP SCHOOL?

Young Impact is het leukste, meest effectieve én gratis scholenprogramma voor o.a. burgerschap en maatschappijleer, talentontwikkeling en loopbaanoriëntatie. Wij geloven dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf. 

Jongeren ervaren in ons programma (t.w.v. € 5950,-) waar zij goed in zijn en wat zij belangrijk vinden. Wij inspireren, activeren en laten zien hoe makkelijk je écht iets voor een ander kunt doen. Wij komen met onze peer-trainers op bezoek voor de start van het programma of je kunt als docent zelf aan de slag met het ‘Do It Yourself’ programma.

Meld jouw school aan voor schooljaar 2020-2021!

GRATIS AANMELDEN  of   Download de brochure

 

Wat kun je verwachten?

  • Een gratis programma vol inspiratie én activatie, ook voor jou als docent!
  • Onze jonge trainers krijgen jouw leerlingen in beweging
  • Flexibiliteit: in te zetten hoe en wanneer jij dat wilt
  • Je hoeft het niet alleen te doen: onze trainers, challenge coach en coördinatoren staan voor je klaar
  • Met jouw leerlingen naar Young Impact Day: een unieke kans en een onvergetelijke ervaring!

Download de brochure
Contact

De opzet

Talentontwikkeling

Waar ben ik goed in? Dat is een belangrijke vraag tijdens het Young Impact scholenprogramma. We gaan op een leuke en interactieve manier op zoek naar waar jouw leerlingen goed in zijn en stimuleren hen deze talenten in te zetten.

Maatschappelijke ontwikkeling

Wat vind jij belangrijk? In het programma werken we aan de maatschappelijke en sociale ontwikkeling van jongeren door te kijken naar wat zij om zich heen zien gebeuren aan de hand van verschillende thema’s, zoals diversiteit, eenzaamheid, armoede, positiviteit, gezond leven etc.

Activatie van leerlingen

Met jouw talent in actie komen! Dankzij onze beproefde methodiek en succesformule komen alle jongeren uiteindelijk ook daadwerkelijk in actie voor datgene wat zij belangrijk vinden.

Daarmee verdienen zij ook nog eens een ticket voor Young Impact Day, waar zij samen met duizenden andere jongeren en bekende artiesten impact vieren.

 

 

Ervaringen

Het programma

1

Kennismaking

2

Kick-off & Workshop

3

Digilessen

4

Challenges

5

Young Impact Day

Gratis aanmelden

PRAKTISCHE informatie

Waarvoor te gebruiken?

De onderdelen van het programma zijn vast, maar de wijze waarop je de stappen als school zet zorgt voor flexibiliteit. Je hebt de vrijheid zelf te bepalen waarvoor je het programma inzet. Download de brochure voor alle mogelijkheden!

Voor wie?

Geschikt voor VO, MBO, praktijkonderwijs en VSO. Voor elk niveau is een op maat gemaakt programma beschikbaar afgestemd op het niveau en de leeftijd van de leerlingen. Voor kwetsbare jongeren hebben we een speciaal programma.

Wanneer?

Het bezoek van de trainers voor de kick-off en workshop kun je naar keuze inplannen vanaf augustus 2020 t/m mei 2021. Het vervolg van het programma (digilessen, challenges) is bijvoorbeeld in 1 week, 3 weken of bijvoorbeeld 5 weken in te plannen. Young Impact Day vindt dit jaar plaats op 5 juni 2020.

Kosten?

Door de bijdrage van onze partners en de wens zoveel mogelijk scholen in Nederland mee te laten doen aan deze positieve verandering, kan Young Impact iedere school een gratis programma t.w.v. € 5950,- aanbieden.

Lees ook: 

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.