Scholen

HET MEEST EFFECTIEVE PROGRAMMA VOOR BURGERSCHAPS­ONDERWIJS

Young Impact is het meest effectieve scholenprogramma voor burgerschapsonderwijs. Het programma leidt tot bewezen, structurele gedragsverandering onder jongeren. Er wordt gewerkt aan maatschappelijke en emotionele ontwikkeling en ook talentontwikkeling staat centraal. Ons programma wordt vaak ingezet als onderdeel van burgerschap of als invulling van een projectweek of de maatschappelijke stage.

Inschrijven als school

Wat kun je verwachten?

  • 100% gratis scholenprogramma
  • Verbetert burgerschapsonderwijs en talentontwikkeling
  • Brengt jouw leerlingen in actie
  • Wij organiseren het voor je
  • Bewezen effectieve methodiek
  • Groots afsluitend evenement met duizenden jongeren

Download de brochure
Informatie aanvragen

De opzet

Waar ben jij goed in?

Talentontwikkeling is een belangrijk onderdeel van het Young Impact-programma. Op een leuke en interactieve manier gaan wij op zoek naar waar leerlingen goed in zijn.

Wat zie je om je heen gebeuren?

Wat vind jij belangrijk? In het programma werken we aan de maatschappelijke en sociale ontwikkeling van jongeren.

Kom met jouw talent in actie voor wat jij belangrijk vindt

Dankzij onze beproefde methodiek komen alle jongeren uiteindelijk ook daadwerkelijk in actie. Daarmee verdienen zij ook nog eens een ticket voor de Celebration, waar zij samen met duizenden andere jongeren en bekende artiesten impact vieren.

Resultaten 2017/2018

Algemene informatie

 

Voor wie?

Het Young Impact scholenprogramma is geschikt voor PO (groep 7 en 8), VO, MBO en praktijkonderwijs. Voor iedere groep is een op maat gemaakt programma beschikbaar afgestemd op het niveau en de leeftijd van de leerlingen.

 

Wanneer?

Inschrijven is nog mogelijk voor het huidige schooljaar (2018-2019). Het inplannen van de kick-off en workshop voor volgend schooljaar kan t/m mei 2019. De Celebration van volgend schooljaar zal nog worden gepland. Schrijf jouw school snel in, want vol = vol!

 

Kosten?

Het programma heeft een waarde van 3.500 euro per school en 75 euro per leerling voor de Young Impact Celebration. Door de bijdrage van onze partners en de wens zoveel mogelijk scholen in Nederland mee te laten doen aan deze positieve verandering, kan Young Impact het programma gratis aanbieden.

 

Het programma

1

Kennismaking

2

Kick-off & Workshop

3

Digilessen

4

Challenges

5

Celebration

Inschrijven als school