Scholen

Burgerschap verbeteren met kant-en-klaar scholenprogramma!

Ons programma voor burgerschapsvorming:

  100% gratis scholenprogramma
  Verbetert burgerschapsonderwijs en talentontwikkeling
  Brengt jouw leerlingen in actie

  Wij organiseren het voor je
  Bewezen effectieve methodiek
  Groots afsluitend evenement met duizenden jongeren

Schrijf jouw school hier nog in voor het schooljaar 2018-2019:
LET OP: de plaatsen voor PO zijn vol.
Wil je met jouw school op de wachtlijst?
Mail ons dan op info@youngimpact.nl

Resultaten

Young Impact is het meest effectieve scholenprogramma voor burgerschapsonderwijs. Het programma leidt tot bewezen, structurele gedragsverandering onder jongeren. Er wordt gewerkt aan maatschappelijke en emotionele ontwikkeling en ook talentontwikkeling staat centraal. Ons programma wordt vaak ingezet als onderdeel van burgerschap of als invulling van een projectweek of de maatschappelijke stage.

Opzet scholenprogramma

Young Impact stimuleert jongeren om nú in actie te komen, in plaats van te wachten tot later. Leerlingen ervaren tijdens het scholenprogramma door onze Young Impact methodiek op een leuke, interactieve manier waar zij goed in zijn en wat zij belangrijk vinden.

Omdat we actief burgerschap en sociale ontwikkeling van jouw leerlingen stimuleren, levert ons programma een wezenlijke bijdrage aan burgerschapsonderwijs.

Wij inspireren en laten hen zien en ervaren hoe makkelijk het is om iets voor een ander te doen. Als afsluiting vieren de leerlingen hun impact met duizenden andere jongeren tijdens de spectaculaire Young Impact Celebration!

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR