Young Impact Creator

Hoe vaak heb je al niet gehoord: ‘Je moet doen wat je leuk vindt’? Maar wat als je jouw passie nog niet hebt gevonden? De Young Impact Creator vertelt je precies wat jouw sterke punten zijn en wat jij belangrijk vindt. En daarmee start je een actie! Handig toch?

Ontdek jouw talent Veelgestelde vragen

Dit wil je niet missen

Gebruik de Young Impact Creator voor deze handige dingen:

  • Ontdek jouw impact talent

  • Vind een actie die bij jou past

  • Sluit je aan bij een actie van een ander

  • Bedenk zelf een toffe actie

  • Krijg hulp bij het voorbereiden van je actie

Wat voor impact maker ben jij?

Doe de test

FAQ: Acties

Hulp nodig bij je actie? Wij helpen je graag verder.

Hoe start ik een actie?

Doe de test op de Young Impact Creator website en bekijk de acties die bij jou passen. Doe mee met een lopende actie van iemand anders bij jou in de buurt, of start een zelfverzonnen actie met hulp van een van de 24 populaire voorbeeldacties.

Kan ik mijn actie later nog aanpassen?

Weet je nog niet alle details? Geen probleem! Je kunt ze ook later nog invullen. Of heb je je bedacht en wil je het toch iets anders doen? Pas eenvoudig je actie aan in je account.

Kan iedereen mijn actie zien?

Zodra je actie is goedgekeurd kan iedereen je actie op de Young Impact Creator website zien. Andere jongeren kunnen jou een berichtje sturen om mee te doen, tenzij je hebt aangegeven dat de actie besloten is.

Hoe bereid ik mijn actie het beste voor?

Als je je actie hebt aangemeld, krijg je een checklist met tips waar je moet beginnen en dingen die je niet moet vergeten. Als je toch nog vragen hebt, neem je eenvoudig via Whatsapp contact op met onze ervaren impact coach.

Ik weet niet goed wat mijn talent is, maar wil wel impact maken. Hoe begin ik?

Met de super leuke test op de Young Impact Creator website ontdek je in een paar minuten wat jouw impact talent is. Na het beantwoorden van 10 vragen over jouw sterke punten en interesses krijg je acties te zien die precies passen bij jouw profiel.

FAQ: Young Impact

Een vraag over Young Impact? Lees verder.

Wat doet Young Impact?

Young Impact is een non-profit organisatie die jou helpt de wereld te verbeteren op een manier die bij jou past. Haal eens boodschappen voor de buurvrouw, regel een bingo avond voor eenzame ouderen, start een hardloopgroepje voor mentale gezondheid of organiseer een festival tegen voedselverspilling… Al met één kleine actie kun je grote impact maken. Niet alleen op de wereld, maar ook op jezelf!

Wat kan Young Impact betekenen voor scholen?

Als school positieve impact maken op jongeren? Onze coronaproof programma’s voor VO en MBO stimuleren talentontwikkeling en maken jongeren maatschappelijk actiever. Ze bestaan uit workshops, digilessen, thuiswerkopdrachten en challenges. Speciaal ontwikkeld voor burgerschap, LOB en maatschappijleer. Al meer dan 350 scholen en 65.000 jongeren hebben ervaren wat onze programma’s bijzonder maakt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem contact op

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: