Young Impact

Young Impact is een non-profit organisatie die jou helpt de wereld te verbeteren op een manier die bij jou past.

Doe eens boodschappen voor de buurvrouw, regel een bingo avond voor eenzame ouderen, start een hardloopgroepje voor mentale gezondheid of organiseer een festival tegen voedselverspilling…. Al met één klein initiatief kan je grote impact maken. Niet alleen op de wereld, maar ook op jezelf!

Jij bepaalt hoe je impact maakt

Je houdt er een goed gevoel aan over

Je ontwikkelt skills voor op je CV

Gratis ondersteuning en coaching

Sluit je aan bij onze beweging

72.202

Impactmakers

6.607

Acties

Welke hulp kun je krijgen?

Je staat er zeker niet alleen voor. Wij helpen je ontdekken waar je talenten liggen. Ondersteunen je met impact tools. En brengen je in contact met andere impact makers of een impact coach!

ONS TEAM

Wendy gelooft in de kracht van jongeren en zet zich dagelijks in voor onze grote ambitie: in 2025 1 miljoen jongeren in actie met Young Impact.

Wendy Kakebeeke

Directeur

Young Impact kan al zijn activiteiten niet uitvoeren zonder de steun van haar partners. Door het binden van bedrijven en overige financiers draagt Matthijs bij aan de ambitie van Young Impact

Matthijs de Bruin

Hoofd Fondsenwerving, partnerships & business development

Mehdi zet zijn digitale & data skills in om ervoor te zorgen dat in 2025 een miljoen jongeren in actie zijn gekomen.

Mehdi Du Puy

Hoofd Digital & Data

Nadim zorgt samen met haar team dat alle scholen en organisaties in Nederland op een succesvolle manier meedoen met het Young Impact programma.

Nadim Knape

Manager Programma

‘’If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.’’ Merel wil jongeren verder helpen en stampt daarom talloze mooie samenwerkingen uit de grond.

Merel Fonteijn

Hoofd Community Engagement

Michelle bouwt aan een merk waar jongeren bij willen horen en organiseert onze impact evenementen en activiteiten.

Michelle van Vliet

Manager branding, events & partners

Elmay is een echte verhalenmachine en zorgt ervoor dat heel Nederland weet dat jongeren vandaag al het verschil kunnen maken.

Elmay Claassen

Manager Content & PR

Voor zowel het aanbod van onze huidige programma's als de ontwikkeling van nieuwe programma's zorgt Anne voor de kwaliteit en inhoud van de programma's.

Anne Rijnberg

Manager kwaliteit & inhoud Programma

Ana verzorgt de communicatie richting partners en stakeholders en werkt in een uitvoerende rol aan de reputatie en naamsbekendheid van Young Impact.

Ana Glavas

Junior Communicatiemedewerker

Tim Peeters

Financiën & administratie

Nina zorgt ervoor dat zo veel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen met Young Impact en dat de trainers goed voorbereid zijn op de workshops.

Nina Blom

Coördinator Young Impact Academy

Lisa zet haar online skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Lisa Waterman

Online Content Manager

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Merit zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Merit Fokker

Programma Coördinator

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Ant zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Ant Schlooz

Programma Coördinator

Binnen het MDT team is Charlotte verantwoordelijk voor de regio Gooi en Vechtstreek en verbindt zij hier jongeren, partners en scholen aan het MDT programma van Young Impact.

Charlotte Tupang

Projectcoördinator MDT

Joost en zijn team zijn verantwoordelijk voor het verbinden van jongeren, partners en scholen aan het MDT programma van Young Impact.

Joost van den Elshout

Projectmanager MDT

Sasja zorgt dat alle Young Impact trainers die workshops geven goed worden geworven, opgeleid en begeleid waarbij zij gelooft dat iedere trainer een unieke kracht te bieden heeft.

Sasja Bekhuis

Projectleider Trainerspool

Kirsten is verantwoordelijk voor het werven, selecteren, opleiden en begeleiden van de impact coaches.

Kirsten de Haas

Projectleider Young Impact - NJR

Marloes zorgt voor een uitdagend MDT programma, waarin jongeren worden geworven, geselecteerd en opgeleid tot impact coach

Marloes Bos

Projectleider NJR

Iris werkt aan de inhoud van het programma en levert daarmee een bijdrage aan het bereiken van nog meer jongeren.

Iris van Alphen

Projectmedewerker

Nicole ondersteunt het team programma en regelt dat de docenten alle materialen in de klas hebben om ons programma goed uit te voeren.

Nicole Cuijpers

Stagiaire programma

Met haar sportieve mindset komt Sanne met nieuwe ideeën zodat er massaal en blijvend impact gemaakt wordt. Niets is te gek. Ain't no mountain high enough!

Sanne Wouters

Stagiaire Marketing & Communicatie

Samen met het MDT team zorgt Eva ervoor dat zoveel mogelijk jongeren ervaren hoe gaaf het is om impact te maken vanuit je eigen talenten.

Eva Bosscher

Stagiaire MDT
Bekijk het hele team

RAAD VAN ADVIES

Luce van Kempen

Jeroen de Punder

Roxanne 'Rocky' Hehakaija

Noah Hajji

Thyrza Zoons

Bekijk het hele team

Werken bij of vrijwilliger worden?

Werken bij

Onze partners

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om samen 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?

Bekijk meer

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: