Young Impact

We start something

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal.
Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf.

Wij verbinden ze. Laten ze elkaar inspireren.
Het ene verhaal is de inspiratie voor een volgend verhaal.
Samen zetten we iets in beweging, samen maken we positieve impact.
Stap voor stap. Verhaal voor verhaal.

Grote impact start met een kleine beweging. Het enige wat ze nodig hebben is een vonk, dat kleine beetje energie dat ambitie en talent in beweging zet.

Wij zijn die vonk, we start something. Wij zijn Young Impact.

Start een challenge

Dit is Young Impact

Trailer Young Impact Day 2020

Valentijnsbrieven tegen pesten

Famke Louise in Impact Room

young impact day & awards

Impact moet gevierd worden, vinden wij. Daarom organiseren we ieder jaar één groot feest met de nieuwste iconen en artiesten, live optredens en inspiratie. Ook worden ieder jaar de Young Impact Awards uitgereikt. Deze zijn voor jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: écht het verschil maken. Helaas hebben we ons evenement dit jaar moeten aflassen vanwege het coronavirus. Om voor een positieve boost te zorgen tijdens deze crisis, organiseren wij de actiecampagne Young Impact Helpt. Klik hier voor meer informatie.

PROGRAMMA’s VOOR SCHOLEN

Young Impact reist met unieke programma’s voor o.a. talentontwikkeling, burgerschap en maatschappijleer langs allerlei scholen in Nederland.

Je ervaart door onze Young Impact methodiek én succesformule op een leuke, interactieve manier waar jij goed in bent en wat je belangrijk vindt. Wij inspireren je en laten je zien én ervaren hoe makkelijk het is om iets écht iets voor een ander te doen en dat allemaal gewoon tijdens schooltijd.

Tip jouw je docent op het scholenprogramma en wie weet komen we binnenkort bij jou langs!

BEKIJK HIER ONZE PROGRAMMA’S

WIJ GELOVEN DAT IEDERE JONGERE DE WERELD NU AL POSITIEF KAN VERANDEREN

Wij zijn wereldverbeteraars met ballen. Allemaal met een eigen specialisme, maar met dezelfde missie: wij willen 1 miljoen jongeren in actie laten komen en laten ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken. Lees hier meer over het verhaal en de ambitie van Young Impact. Wil jij je samen met ons inzetten voor een mooiere wereld? Check dan onze vacatures.

Wendy wil altijd al de wereld laten stralen. Ze is dan ook vastberaden om dat met alle jongeren van Nederland te doen en aan een blijvende beweging te bouwen.

Wendy Kakebeeke

Directeur

Dankzij Nadim deden al bijna 500 scholen en organisaties mee met het Young Impact programma en reizen wij heel Nederland door om jongeren in actie te laten komen.

Nadim Knape

Hoofd Werving & uitvoer programma

Mehdi zet zijn strategische marketingskills in om ervoor te zorgen dat in 2025 een miljoen jongeren in actie zijn gekomen.

Mehdi Du Puy

Hoofd Marketing

Michelle bouwt aan een merk waar jongeren bij willen horen en organiseert het mooiste evenement van Nederland: Young Impact Day.

Michelle van Vliet

Marketing Manager

Elmay zorgt ervoor dat heel Nederland weet dat jongeren vandaag al het verschil kunnen maken.

Elmay Claassen

Content & PR Manager

‘’If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.’’ Merel wil jongeren verder helpen en stampt daarom talloze mooie samenwerkingen uit de grond.

Merel Fonteijn

Manager externe relaties

Zo’n veertig Young Impact-trainers reizen het hele land door om die vonk bij jongeren te ontsteken. Anne zorgt voor de inhoud van het programma.

Anne Rijnberg

Manager kwaliteit & inhoud programma

Lisa zet haar online marketing skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Lisa Waterman

Online Marketing

Matthijs de Bruin

Fondsenwerving & Business Development

Tim Peeters

Financiën & administratie

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Nina zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Nina Blom

Account & Project Coördinator

Shindaley Vos

Marketing Trainee

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Merit zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Merit Fokker

Account & Project Coördinator

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Ant zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Ant Schlooz

Account & Project Coördinator

We zijn trots op ons partnership en dragen hiermee uit dat er altijd een manier is om het leven beter te maken.

Philips Foundation

Partners

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”, daar gelooft Young Impact in!

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die samen met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?

Meer over onze partners

Vragen?

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.