TIPS

Young Impact’s ultieme tips om impact te maken op een ander

Young Impact’s ultieme tips om impact te maken op een ander
Terug naar het overzicht Lisa Waterman | 15 maart 2021

Jij wilt impact maken, maar je weet nog niet hoe. Geen zorgen, Young Impact gaat je op weg helpen. Wij hebben 5 exclusieve bonustips voor je verzameld zodat jij jezelf kunt ontwikkelen én ontdekken voor welk thema jij in actie wilt komen. Zo sluit jij je in no time aan bij onze beweging van bijna 70.000 impactmakers! Doe je mee?

 

#1. Voordat je begint: ontdek je talenten!

Wij geloven dat iedereen een talent heeft — ja, ook jij! Het is heel nuttig om te weten wat je sterke punten zijn, want alleen dan kun je ze ook inzetten om een positieve impact te maken. Zo zet Xavi zijn organisatietalent in om jongeren een veilige leefomgeving te bieden en Marije haar filmskills om het onderwerp rouw bespreekbaar te maken.

Ben jij meer een duurzame doener, betroken teamplayer of juiste een energieke organisator? Ontdek jouw impactprofiel met de Young Impact Creator! Super makkelijk én het helpt jou met het ontdekken van jouw sterke punten.
Doe de test

 

#2. Verdiep je in maatschappelijke thema’s

Waar lig jij ’s nachts van wakker? Iedereen heeft wel iets wat hij of zij belangrijk vindt. Een onderwerp of thema waar je je écht hard voor wilt maken. Bedenk eens… Op welke momenten wordt de impactmaker in jou aangesproken?

We hebben de thema’s waar jij voor in actie kunt komen op een rijtje gezet. Neem een kijkje, en ontdek welk thema het beste bij jou past!

Bekijk alle thema’s

#3. Start klein

Tijd om te oefenen! Alle impact, groot of klein, begint bij een idee. Een idee om iets goeds te doen voor een ander. Heb je vandaag of morgen een uurtje over? Gebruik dan dat uurtje om impact te maken op een ander! Wij verzamelden héél veel manieren om impact te maken. Check onze gratis whitepapers!

50 manieren om impact te maken tijdens de coronacrisis

50 manieren om impact te maken tegen eenzaamheid

50 manieren om impact te maken tijdens de feestdagen

 

#4. Zoek contact met gelijkgestemden

Impact maken met anderen? Wij hebben de meest impactvolle events en activiteiten van Nederland voor je verzameld. Die vind je in onze agenda. Bij welke sluit jij je aan?

Bekijk de agenda

#5. Zoek contact met een gratis impact coach

Heb je een vraag over een actie of loop je helemaal vast in de voorbereiding van jouw actie? Kan gebeuren, maar niet getreurd! Onze Impact Coach staat klaar voor je vragen. Stuur een berichtje op Whatsapp en krijg binnen 24 uur antwoord.

Stuur een appje

Door Lisa Waterman

Lisa zet haar online skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: