Agenda

EVENTS & ACTIVITEITEN

Impact maken met anderen? Wij hebben de meest impactvolle events en activiteiten van Nederland voor je verzameld. Die vind je in de agenda hieronder. Bij welke sluit jij je aan?

vanaf 19 januari

Nederland

Young Impact Energizer

Wij introduceren de grootste energieboost van Nederland: de Young Impact Energizer! Elke maandag zorgt een bekende Nederlander en vriend van Young Impact voor een positiviteitsexplosie via Instagram Live.

MEER INFORMATIE

25 februari 17:00

YouTube-kanaal van StukTV

Samen kunnen we niet Stuk

Met de campagne 'Samen kunnen we niet Stuk' brengen we samen met andere bekende YouTubers positieve verhalen onder de aandacht brengen en jongeren perspectief bieden in deze coronacrisis!

MEER INFORMATIE

tot 7 maart

Nederland

YOUNG IMPACT AWARDS

Nomineer iemand voor de Young Impact Awards. In 2021 worden voor de vijfde keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken.

IK WIL NOMINEREN

22 maart - 29 oktober

Nederland

SCHOOL TAKE OVER

Verzamel zoveel mogelijk handtekeningen om Young Impact naar jouw school te laten komen. Wil jij één dag geen normale vakken, maar impact maken met Young Impact en feesten met een artiest?

IK WIL MEEDOEN

28 en 29 mei

Nederland

NLDOET

Bied je hulp aan tijdens NLdoet. Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar, samen met duizenden organisaties in het land, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

IK WIL MEEDOEN

2 juni

Amersfoort & rest van Nederland

YOUNG IMPACT DAY

Doe mee aan de nationale actiedag voor jongeren. Op 2 juni maken jij en 10.000 andere jongeren impact op thema’s waarvoor jullie willen strijden! Health, diversiteit, gelijke kansen.. you name it! Uiteraard organiseren we alles volgens de richtlijnen van het RIVM.

IK BEN ERBIJ

zomer 2021

Texel

YOUNG IMPACT ISLAND

Meld je aan voor de leukste vakantie ooit! Young Impact Island staat in het teken van workshops, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk: impact, En dat allemaal samen met BN'ers en andere jongeren die jou inspireren.

MEER INFORMATIE

Start met impact maken

"Ik zou niet weten waarom je geen wereldverbeteraar zou willen zijn"

Teske

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: