Agenda

EVENTS & ACTIVITEITEN

Impact maken met anderen? Wij hebben de meest impactvolle events en activiteiten van Nederland voor je verzameld. Die vind je in de agenda hieronder. Bij welke sluit jij je aan?

Vanaf september

Nederland

YOUNG IMPACT TAKE OVER

Wil jij één dag geen normale vakken, maar impact maken met Young Impact en feesten met een artiest? Meld jouw school aan voor een Young Impact Take Over!

DAT WIL IK!

24 - 25 september

Online

SDG ACTION DAYS

Neem deel aan dit evenement over de duurzame ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals). Laat je inspireren door de wereldverbeteraars van morgen!

MEER INFORMATIE

24 t/m 26 september

Texel

Innovatie Boetcamp

Barst jij van motivatie om een bijdrage te leveren aan een duurzamere wereld? Wil jij lokale ondernemers ondersteunen én jouw impact talenten ontdekken? Dan is dit kamp helemaal voor jou!

MEER INFORMATIE

25 september

Nederland

Burendag

Ga een dag iets goeds doen voor of samen met je buren. Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Dit jaar is de behoefte aan samen zijn met elkaar groter dan ooit.

MEER INFORMATIE

27 sep t/m 1 okt

Nederland

WEEK TEGEN PESTEN

Pesten is niet oké. Kom samen in actie voor een plek waar iedereen zich veilig voelt. Doe mee en kijk op de website!

MEER INFORMATIE

30 september - 7 oktober

Nederland

Week tegen Eenzaamheid

Doe iets kleins voor iemand die zich eenzaam voelt. Een klein gebaar kan het verschil maken. Laat de hond uit van je eenzame buurman of bel je eigen opa een keertje extra!

DOE MEE

1 oktober

Nederland

Social Friday

Wil jij leuk contact met andere jongeren? Kan jij wel een gezellige en sociale boost gebruiken? Door het hele land organiseert Join Us op deze avond namelijk supertoffe activiteiten waar jij zéker bij wilt zijn.

Bekijk alle activiteiten

6 - 13 oktober

Nederland

#IKBENOPEN

Zet je in voor mentale gezondheid door een imperfecte cirkel op social media te delen. Vergeet daarbij natuurlijk niet gebruik te maken van de hashtag #ikbenopen.

MEER INFORMATIE

30 oktober

Nederland

Last Man Standing

Tijdens dit event staan honderden mensen op een verhoging om aandacht te vragen voor mentale gezondheid én om geld op te halen voor jongeren die het moeilijk hebben. Meedoen kan vanuit huis of op diverse locaties.

MEER INFORMATIE

1 november

Wereldwijd

World Vegan Day

Wist je dat je met kleine veranderingen in je voeding al veel dierlijke producten links kunt laten liggen? Tijdens World Vegan Day wordt er aandacht gevraagd voor het eten van plantaardige producten.

MEER INFORMATIE

6 november

Amsterdam

Klimaatmars 2021

Dit is hét moment voor de grootste klimaatdemonstratie ooit. Iedereen is nodig en belangrijk! Meld je aan via het formulier voor het protest op 6 november in Amsterdam.

13 november

Wereldwijd

World Kindness Day

Geef een complimentje aan je buurman, schrijf een kaartje voor een ouder vriend of vriendin van je. Zo maak je impact op een ander, én je krijgt er zelf een fijn gevoel van!

30 november

Nederland

#GivingTuesday

Wie geeft, krijgt er zoveel meer voor terug! Na Black Friday en Cyber Monday staan we op #GivingTuesday stil bij het belang van geven. Iedereen kan meedoen, met een grote of kleine actie.

MEER INFORMATIE

10 december

Nederland

Paarse Vrijdag

Draag paars op Paarse Vrijdag en laat zien dat jij oké bent met alle seksen, genders en seksuele oriëntaties. ⁠Iedereen moet zichzelf kunnen zijn, toch?

MEER INFORMATIE

26 t/m 29 mei

Zeewolde

Young Impact Island

Young Impact Island is het kamp voor jongeren die impact willen maken, maar simpelweg niet weten hoe. Leer jezelf en jouw sterke punten beter kennen, ontdek wat jij belangrijk vindt en.. maak impact!

2 juni 2022

Nederland

Young Impact Day

Impact moet gevierd worden, vinden wij! Wie in actie komt voor een ander, verdient gratis toegang tot Young Impact Day. De line-up wordt begin 2022 bekend gemaakt.

INFORMATIE & TICKETS

Start met impact maken

"Ik zou niet weten waarom je geen wereldverbeteraar zou willen zijn"

Teske

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: