Agenda

EVENTS & ACTIVITEITEN

Impact maken met anderen? Wij hebben de meest impactvolle events en activiteiten van Nederland voor je verzameld. Die vind je in de agenda hieronder. Bij welke sluit jij je aan?

6 april tot 14 juni

Nederland

YOUNG IMPACT AWARDS

Stem voor de Young Impact Awards. In 2021 worden voor de vijfde keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken. Wie verdient volgens jou de award?

STEMMEN

april

Online

#SKIPDECORONADIP-CHALLENGE

Heb jij het ook even helemaal gehad met de coronasleur? Met deze challenge kom je zeven dagen lang in actie om de sleur te doorbreken. Met deze opdrachten en handige tips geef jij je week wat meer zonneschijn!

MEER INFORMATIE

20 april

Den Haag

Toekomstmuziek

Als afsluiter van de grote Toekomstmuziek SMS actie, brengt Greenpeace de Toekomstmuziek letterlijk naar Den Haag toe. Zij spelen de succesvolste protestnummers die jullie gestuurd hebben live voor politici!

BLIJF OP DE HOOGTE

22 april

Online

EARTH DAY: EARTHTODAY

Op Earth Day start de lanceringscampagne van EarthToday en zij zoeken 100 Earth REPS die samen in één maand 1 miljoen vierkante meter natuur gaan beschermen. Zij zijn op zoek naar jou!

IK WIL MEEDOEN

11 mei

Online

Workshop Klimaatgesprekken

Door de klimaatcrisis bespreekbaar te maken, maken we gezamenlijke actie mogelijk. Na de workshop praten we na en hopen we dat jullie zijn geënthousiasmeerd deze workshops zelf te gaan geven in de toekomst!

MEER INFORMATIE

28 en 29 mei

Nederland

NLDOET

NLdoet nodigt iedereen uit om één dag de handen uit de mouwen te steken. Het Oranje Fonds organiseert jaarlijks, samen met duizenden andere organisaties, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

IK WIL MEEDOEN

30 juni

Amersfoort & rest van Nederland

YOUNG IMPACT DAY

Doe mee aan de nationale (coronaproof) actiedag voor jongeren. Op 30 juni maken jij en alle andere jongeren in Nederland impact op thema’s waarvoor jullie willen strijden! Diversiteit, klimaat.. you name it!

IK BEN ERBIJ

26 t/m 30 juli

Texel

YOUNG IMPACT ISLAND

Meld je aan voor de leukste vakantie ooit! Young Impact Island staat in het teken van workshops, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk: impact, En dat allemaal samen met BN'ers en andere jongeren die jou inspireren.

MEER INFORMATIE

Vanaf september

Nederland

SCHOOL TAKE OVER

Verzamel zoveel mogelijk handtekeningen om Young Impact naar jouw school te laten komen. Wil jij één dag geen normale vakken, maar impact maken met Young Impact en feesten met een artiest?

IK WIL MEEDOEN

15 september

Nederland

WORLD CLEANUP DAY SCHOLENEDITIE

Vorig jaar deden ruim 150 scholen mee aan World Cleanup Day 2020. Samen hebben zij duizenden stukken afval opgeruimd. Laten we dit jaar met nog meer scholen meer afval opruimen!

DOE MEE

18 september

Over de hele wereld

WORLD CLEANUP DAY

Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar geven we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt. Het doel? Het opruimen van zoveel mogelijk zwerfvuil!

DOE MEE

25 september

Nederland

SDG ACTION DAY

Laat je inspireren, deel je kennis en start nieuwe partnerschappen op dé dag voor Sustainable Development Goals professionals, enthousiastelingen en studenten.

MEER INFORMATIE

Start met impact maken

"Ik zou niet weten waarom je geen wereldverbeteraar zou willen zijn"

Teske

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: