Agenda

EVENTS & ACTIVITEITEN

Impact maken met anderen? Wij hebben de meest impactvolle events en activiteiten van Nederland voor je verzameld. Die vind je in de agenda hieronder. Bij welke sluit jij je aan?

Dit schooljaar

Nederland

YOUNG IMPACT TAKE OVER

Wil jij één dag geen normale vakken, maar impact maken met Young Impact en feesten met een artiest? Meld jouw school aan voor een Young Impact Take Over!

DAT WIL IK!

17 januari 2022

Nederland

Blue Monday Run

Kom in beweging tégen depressie en vóór mentale gezondheid! Hardloop (of wandel) mee en zorg voor meer begrip in de samenleving voor mensen die last hebben van mentale klachten.

MEER INFORMATIE

11 februari

Nederland

Warmetruiendag

Meedoen is simpel: zet de verwarming lager, trek een extra warme trui aan en jij draagt bij aan de grootste klimaatactie van Nederland!

MEER INFORMATIE

14 februari 2022

Nederland

Valentijnsdag

Spread the love! Stuur een berichtje naar een lieve vriend of vriendin en bedank ze voor de fijne vriendschap.

MEER INFORMATIE

1 maart 2022

Nederland

Complimenten dag

Een momentje voor een complimentje. Laat je buur, vriend, oma of opa weten waarom ze zo speciaal voor je zijn.

7 t/m 13 maart

Nederland

Nationale Week Zonder Vlees

Wanneer je deze week geen vlees eet, bespaar je: 101 liter water, 79 kilometer autorijden en 770 gram dierenvlees. Maak impact én probeer lekkere vegetarische recepten uit!

MEER INFORMATIE

8 maart 2022

Nederland

Internationale Vrouwendag

Op deze dag staan we stil bij de rechten van vrouwen en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld. Maak een wandeling met een vriendin of verras je moeder met een ontbijtje en vier Internationale Vrouwendag!

MEER INFORMATIE

11 + 12 maart 2022

Nederland

NLDOET

Help een dagje mee als vrijwilliger bij jouw buurtcentrum of het verzorgingshuis. Ervaar hoe leuk het is om iets voor een ander te doen en maak het verschil!

MEER INFORMATIE

18 maart 2022

Nederland

Dag van het recyclen

Wat doe jij met al je oude spullen die je niet meer gebruikt? Gaan die bij het afval, probeer je ze online te verkopen of breng je deze naar de kringloop- of weggeefwinkel? Op deze dag kijken we naar hoe belangrijk het is om afval niet gewoon te verbranden of in de oceaan te dumpen, maar te hergebruiken voor een duurzamere wereld.

26 maart 2022

Nederland

Earth Hour

Tijdens Earth Hour doen we wereldwijd één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op aarde.

MEER INFORMATIE

24 april 2022

Johan Cruijff ArenA

Ren of wandel mee met de Cruyff Legacy 14K

Johan zei ooit eens: “Als je iets voor een ander kunt doen, dan moet je dat doen”. En jíj kan kinderen helpen, gewoon door mee te doen aan de Cruyff Legacy 14K. Zo simpel kan het zijn. Samen halen we geld op zodat kwetsbare kinderen zich kunnen ontwikkelen door sport. Want dat is helaas nog lang niet altijd vanzelfsprekend, maar wél van levensbelang.

SCHRIJF JE HIER IN

26 t/m 29 mei

Zeewolde

Young Impact Island

Young Impact Island is dé reis voor jongeren die impact willen maken, maar simpelweg niet weten hoe. Leer jezelf en jouw sterke punten beter kennen, ontdek wat jij belangrijk vindt en.. maak impact!

Meer informatie

2 juni 2022

Nederland

Young Impact Day

Impact moet gevierd worden, vinden wij! Wie in actie komt voor een ander, verdient gratis toegang tot Young Impact Day. De line-up wordt begin 2022 bekend gemaakt.

INFORMATIE & TICKETS

Start met impact maken

"Ik zou niet weten waarom je geen wereldverbeteraar zou willen zijn"

Teske

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: