Agenda

EVENTS & ACTIVITEITEN

Impact maken met anderen? Wij hebben de meest impactvolle events en activiteiten van Nederland voor je verzameld. Die vind je in de agenda hieronder. Bij welke sluit jij je aan?

Vanaf september

Nederland

YOUNG IMPACT TAKE OVER

Wil jij één dag geen normale vakken, maar impact maken met Young Impact en feesten met een artiest? Meld jouw school aan voor een Young Impact Take Over!

DAT WIL IK!

18 september

Over de hele wereld

WORLD CLEANUP DAY

Doe mee aan de grootste opruimactie ter wereld. Het grote gezamenlijke doel: ruim zoveel mogelijk zwerfvuil op!

MEER INFORMATIE

24 - 25 september

Nederland

SDG ACTION DAYS

Neem deel aan dit evenement over de duurzame ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals). Laat je inspireren door de wereldverbeteraars van morgen!

MEER INFORMATIE

25 september

Nederland

Burendag

Ga een dag iets goeds doen voor of samen met je buren. Burendag is de dag waarop buren jaarlijks gezellig samenkomen. Dit jaar is de behoefte aan samen zijn met elkaar groter dan ooit.

MEER INFORMATIE

30 september - 7 oktober

Nederland

Week tegen Eenzaamheid

Doe iets kleins voor iemand die zich eenzaam voelt. Een klein gebaar kan het verschil maken. Laat de hond uit van je eenzame buurman of bel je eigen opa een keertje extra!

DOE MEE

6 - 13 oktober

Nederland

#IKBENOPEN

Zet je in voor mentale gezondheid door een imperfecte cirkel op social media te delen. Vergeet daarbij natuurlijk niet gebruik te maken van de hashtag #ikbenopen.

MEER INFORMATIE

juni 2022

Nederland

Young Impact Day 2022

Impact moet gevierd worden, vinden wij! Wie in actie komt voor een ander, verdient gratis toegang tot Young Impact Day. De line-up wordt begin 2022 bekend gemaakt.

Start met impact maken

"Ik zou niet weten waarom je geen wereldverbeteraar zou willen zijn"

Teske

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: