TIPS

5 tips om impact te maken met Valentijn

5 tips om impact te maken met Valentijn
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 12 februari 2021

Het is zondag de dag van de liefde! Of je nu een relatie hebt of niet, Valentijnsdag is dé perfecte dag om iets liefs te doen voor een ander. Enneh… daar krijgt niet alleen die ander een heel warm gevoel van, maar jij zelf als het goed is ook. Wij kunnen het weten, want wij hebben het al voor je getest. Hieronder vind je Young Impact’s 5 beste manieren om impact te maken met Valentijn. Spread the love!

1. Leg een briefje met een positieve boodschap onder de ruitenwissers van je buren
Verspreid letterlijk wat liefde door je straat. Pak een stapel post-its, schrijf op iedere post-it een leuke boodschap en doe die onder alle ruitenwissers die je tegenkomt. Denk aan teksten als: ‘Wat ben je mooi vandaag! Liefs, jouw geheime Valentijn’ of ‘Wat is het leukste dat jij gaat doen vandaag?’ Zo krijgen al je buren een lach op hun gezicht!

2. Teken een hart op je hand en maak een selfie, post deze met #nohatebekind
Kaya van den Dikkenberg (22) organiseert sinds 2019 ieder jaar een Valentijnschallenge om pesten tegen te gaan en liefde te verspreiden. Ook dit jaar doet ze dat weer met een geheel corona-proof versie. De challenge: teken een hartje op je hand, maak daarvan een selfie en post deze op Instagram, Snapchat of TikTok. Plaats daarbij de hashtag #nohatebekind. Hopelijk gaan heel veel mensen dat doen dit weekend!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kaya van den Dikkenberg (@xkayavandervoort)

3. Deel kaarten uit bij het verzorgingshuis
Valentijnsdag is weer een perfect moment om onze eenzame ouderen in het zonnetje te zetten. Schrijf een aantal leuke Valentijnskaarten en post die bij het lokale verzorgingshuis. Zo kunnen zij daar een aantal ouderen de dag van hun leven geven.

4. Regel een digitale blind date voor een vriend of vriendin
Mits diegene daar zin in heeft natuurlijk… 😉 Hoe leuk is het om nieuwe mensen te ontmoeten op deze Valentijnsdag?! Of het nu een match is of niet, je kunt altijd iets moois leren van een ander.

5. App een foto naar een vriend(in) en bedankt diegene voor jullie band
Valentijnsdag is niet alleen een dag voor geliefden, maar natuurlijk ook gewoon voor de vrienden waar je veel van houdt. Scroll eens door je archief en zoek een mooie foto van jouw beste vriend(in) en jou. Stuur de foto naar diegene en stuur ook eens mee waarom je jullie vriendschap zo waardeert. Aw.❤️

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & PR Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: