Programma

Studenten bedanken Minister van Engelshoven met zelfgebakken koekjes

Studenten bedanken Minister van Engelshoven met zelfgebakken koekjes
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 11 december 2020

Zeven studenten van het Zadkine Brood & Banket college deelden vandaag op het Binnenhof versgebakken koekjes uit aan Minister van OCW Ingrid van Engelshoven en Simone Roos, griffier van de Tweede Kamer. Zij deden dit naar aanleiding van het Young Impact-programma bij hen op school. 

 

”Het kabinet is heel druk bezig voor ons en wij vonden dat wij hen wel een hart onder de riem konden steken. Deze bakkers in opleiding hebben hun talent ingezet om iets te betekenen voor een ander. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat studenten iets teruggeven aan de maatschappij,” aldus Martin Bos, docent Zadkine Brood & Banket College.

 

Het programma dat deze jongeren volgen is onderdeel van de Maatschappelijke Diensttijd (MDT). Dat is een initiatief van het Rijk om jongeren te stimuleren bij te dragen aan de samenleving.

YOUNG IMPACT OOK BIJ JOU OP SCHOOL?

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & PR Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: