Nieuws

Young Impact Helpt: Influencers komen in actie!

Young Impact Helpt: Influencers komen in actie!
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 4 mei 2020

Door Corona staat de wereld op zijn kop. Juist nu staan wij op om andere mensen te helpen en Nederland een positieve boost te geven! Inmiddels doen al meer dan 1500 jongeren mee aan Young Impact Helpt. In deze blog lees je wat Famke, Teske, Kalvijn, Qucee en Redo doen om impact te maken tijdens de coronacrisis. Ze roepen hun jonge achterban op om ook mee te doen. Maak jij het verschil?

 

Famke Louise belt oma op

Famke roept iedereen op om gewoon eens even een belletje te doen naar mensen die vaak alleen zijn. Laat een bloemetje bezorgen en laat zien dat je aan ze denkt. In deze moeilijke tijd is dat heel belangrijk, vindt Famke. Ze belt oma op om haar  een hart onder de riem te steken.

Ja, ik doe mee aan de oproep van Famke

Teske maakt iets lekkers voor een ander!

Met de challenge van Teske ga je voedselverspilling tegen én maak je een ander blij met iets lekkers. Trek je keukenkastjes open en creëer een heerlijke maaltijd voor bijvoorbeeld je oma, buurvrouw of gewoon je eigen gezin.

Ja, ik doe mee aan de oproep van Teske

Qucee wil meer aandacht voor elkaar

Qucee weet als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Zelf heeft hij te kampen gehad met paniekaanvallen en depressie en vind dat tijdens deze moeilijke periode het juist extra belangrijk is om aandacht aan elkaar te besteden. De coronacrisis raakt jongeren met een depressie of angststoornis extra hard. Zet je samen met Qucee in en heb meer aandacht voor elkaar.

Ja, ik doe mee aan de oproep van Qucee

Kalvijn vind het belangrijk dat we blijven lachen

Stuur je allerbeste mop in naar Kalvijn, zodat hij er wat leuks mee kan doen. Kalvijn wil zich inzetten om, hoe lastig de situatie ook is, altijd te blijven lachen.

Ja, ik doe mee aan de oproep van Kalvijn

Redo blijft in beweging met een online dansles

Redo roept iedereen op om mee te doen aan de online dansles. Door regelmatig te blijven bewegen, voel je je namelijk stukken beter.

Ja, ik doe mee aan de oproep van Redo

CORONA ACTIE ÉN ONLINE SHOW

Doe mee aan Young Impact Helpt en maak een positieve impact op een ander én jezelf tijdens de coronacrisis! Als beloning krijg je toegang tot een exclusieve online show op 15 mei met optredens van o.a. Kris Kross Amsterdam, Famke Louise en Teske.

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & PR Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: