Interview

Wail (12) wil het oudere mensen makkelijker maken tijdens de coronacrisis

Wail (12) wil het oudere mensen makkelijker maken tijdens de coronacrisis
Terug naar het overzicht Lisa Waterman | 13 oktober 2020

Wail vertelt zijn verhaal aan het NOS Jeugdjournaal

Hoe ziet de toekomst er voor jouw bedrijf uit?

“We willen zo snel mogelijk naar de Rabobank en ons inschrijven bij de KVK. Ik wil stappen maken! Uiteindelijk wil ik dat WailSalutem uitgroeit tot een groot bedrijf met meerdere werknemers en een duidelijke visie. We moeten ons prototype ontwikkelen tot gebruiksvriendelijk apparaat, zodat mensen het kunnen kopen en gebruiken.”

 

“Ik wist zelf wel dat ik iets goeds deed voor de maatschappij, maar dat belangrijke mensen mijn verhaal zien vind ik geweldig!”

 

Wat wil je andere jongeren als tip geven die ook impact willen maken op de maatschappij?

“Ik wil jongeren inspireren om iets te durven doen voor datgene wat zij belangrijk vinden. Dit hoeft niet gelijk een hele uitvinding te zijn, het is juist goed om klein te beginnen. Jongeren denken vaak wel na over hoe zij impact kunnen maken, maar ze doen daar niks mee. Om impact te maken moet je het juist gewoon DOEN! Vroeger wist ik niet hoe ik mijn steentje bij kon dragen, ik dacht er wel over na maar heb er nooit naar gehandeld. Ik vond het belangrijk om iets voor de maatschappij te doen. Als jij ontdekt waar je goed in bent, in mijn geval programmeren, en uitspreekt wat je wilt bereiken, dan kom je veel verder in het leven. Zo kun je ook iets terug doen voor een ander.”

Door Lisa Waterman

Lisa zet haar online marketing skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: