STUKTV SHOW

SAMEN KUNNEN WE NIET STUK!

Wil jij in actie komen? Bekijk hier voorbeelden van andere acties of doe de test en kom erachter hoe jij in actie kunt komen voor jezelf of iemand anders.

Met #samennietstuk zetten wij een beweging in gang waarmee wij jullie willen inspireren om ook in actie te komen. Kijk wat je kunt doen voor een ander, hoe klein of groot het gebaar ook is, het zit ‘m in de betekenis ervan. Let goed op elkaar en hou nog even vol. Er komen betere tijden aan!
 

Ontdek je talent en kom in actie!

Doe de talententest

Wat doen anderen?

Bekijk hier acties van andere impactmakers. Ook in actie komen? Doe mee met een van onderstaande acties of doe de test en ontdek wat voor impactmaker jij bent!

Start met impact maken

Met Young Impact Creator helpen we jou met impact maken. Ontdek wat jij belangrijk vindt, waar jouw sterke punten liggen én hoe je dit kunt combineren om in actie te komen!

Maatschappelijke Diensttijd (MDT)

Je kunt ook in actie komen door mee te doen aan MDT! Tijdens je MDT-project ontdek je jouw talenten, ontmoet je nieuwe mensen én doe je tegelijkertijd iets voor een ander. Je krijgt een begeleider, een certificaat en kunt allerlei trainingen volgen. Handig voor je cv, bij het maken van je studiekeuze, de volgende stap voor je toekomst of het vergroten van je netwerk.

Ontdek welk MDT-project bij jou past

Bekijk de show

Ervaar je zelf psychische klachten of heb je last van somberheid door de coronacrisis? Kijk dan op Jongeren Hulp Online | Vind direct anoniem hulp of op het Nederlands Jeugdinstituut.

Lees de verhalen van de positivo's

Wil jij niets missen?

Ontvang maandelijks een e-mail met de leukste acties, events, activiteiten en winacties waar je gratis aan mee kan doen! Je ontvangt ook een korte serie tips om je skills te ontwikkelen en iemand te helpen. Afmelden is simpel -- maar dat doet bijna niemand ;)

AGENDA

BLIJF OP DE HOOGTE VAN ONZE EVENTS & ACTIVITEITEN

Wil jij gelijkgestemden ontmoeten en impact maken op een ander? In onze agenda vind je de leukste events en activiteiten.

Bekijk de agenda

Young Impact helpt je de wereld te verbeteren op een manier die bij jou past

Haal eens boodschappen voor de buurvrouw, regel een bingo avond voor eenzame ouderen, start een hardloopgroepje voor mentale gezondheid of organiseer een festival tegen voedselverspilling… Al met één kleine actie kun je grote impact maken. Niet alleen op de wereld, maar ook op jezelf!

Meer over Young Impact

Jij bepaalt hoe je impact maakt

Je houdt er een goed gevoel aan over

Je ontwikkelt skills voor op je CV

Gratis ondersteuning en coaching

SLUIT JE AAN BIJ ONZE BEWEGING

67.658

Impactmakers

5.416

Acties

Mede mogelijk gemaakt door

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: