Nieuws

NIEUW: het hele jaar impact maken met Young Impact

NIEUW: het hele jaar impact maken met Young Impact
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 2 november 2020

Vanaf nu kun je iedere maand in actie komen met Young Impact. In plaats van één groot evenement, introduceren wij dit jaar een doorlopend programma bomvol impactactiviteiten. Maak je klaar voor een nationale actiedag, zomerkamp, impactdagen op scholen, een digitale challenge tool en meer. Uiteraard altijd op veilige afstand en volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Change of plans

De afgelopen vier jaar organiseerden wij ieder jaar een groots evenement voor 10.000 jongeren. In juni zouden we eigenlijk weer in Jaarbeurs Utrecht staan om daar samen onze impact te vieren, samen met bekende artiesten en impactmakers. Maar toen kwam het coronavirus en werden al onze plannen omgegooid. Om tijdens de eerste coronagolf zoveel mogelijk hulp te kunnen bieden aan Nederland, organiseerden we de campagne en online show ‘Young Impact Helpt’. Maar hoe nu verder?

Juist nu maken jongeren het verschil

Juist tijdens deze crisis is de stem van jongeren essentieel. Jongeren kunnen vandaag al het verschil maken voor een betere wereld en dat is wat Young Impact gaat laten zien. Ook al kunnen we dit jaar niet op grote schaal bijeen komen, we gaan door met impact maken! In plaats van één groot evenement, organiseert Young Impact nu een doorlopend programma waar jij het hele jaar aan mee kunt doen. Dat programma bestaat uit onder andere:

  • Impactdagen op scholen (mét bekende artiesten!) (begin 2021)
  • Een nationale actiedag voor alle jongeren in Nederland (juni 2021)
  • Uitreiking van de Young Impact Awards (juni 2021)
  • Een zomerkamp (zomer 2021)
  • Een digitale challenge tool (vanaf begin 2021)
  • Acties met bekende influencers (hele jaar door)

Je kunt dus het hele jaar door met ons aan de slag! Deze activiteiten zijn natuurlijk afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en kunnen dus nog aangepast worden.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE!

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: