Awards

De Young Impact Awards zijn voor jongeren die tot het uiterste gaan om impact te bereiken!

Op 30 mei worden voor de eerste keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die in actie komen voor een mooiere wereld.

>> Stemmen is niet meer mogelijk<<

Jullie hebben tot 15 mei kunnen stemmen voor het meest inspirerende verhaal in elke categorie. De winnaars worden op 30 mei 2017 bekend gemaakt tijdens de Young Impact Celebration in de Ziggo Dome.

George Maduro Award

Als jonge held tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte George Maduro voor veel mensen het verschil. Deze genomineerden zijn de helden van nu, die in een moeilijke situatie heldhaftig hebben gehandeld.

Powered by Madurodam

Young Education Award

Hoe tof is het iemand iets te leren of het leven op school net iets makkelijker te maken? Deze genomineerden zetten zich keihard in om een ander verder te helpen.

powered by CJP

Young Environment Award

De plastic soep in de oceanen verkleinen, of het dierenwelzijn verbeteren: deze genomineerden maken zich hard voor een groene en duurzame wereld.

powered by Triodos Foundation

Young Community Award

Samen sta je sterker! Kijk maar naar de genomineerden hier, die hun vrije tijd steken in het helpen van anderen of het stoppen van discriminatie en pesten.

powered by NJR

Young Creativity Award

Deze creatievelingen zitten nooit zonder inspiratie. Als genomineerde in deze categorie heb je iets bijzonders gedaan op het gebied van kunst, cultuur of fashion.

powered by Prins Bernhard Cultuurfonds

Young Innovation Award

Stilstand is achteruitgang. De jongeren die genomineerd zijn voor deze award zetten de nieuwste gadgets en technieken in om impact te maken, met hun eigen onderneming.

Powered by Philips

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR