Awards

DEZE JONGEREN MAKEN VANDAAG AL HET VERSCHIL

Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij dit jaar voor de derde keer de Young Impact Awards.

Stem nú!

  • In iedere categorie kun je één keer stemmen.
  • Wil je niet in iedere categorie stemmen? Vink dan ‘Geen voorkeur aan’.
  • Wil je jouw favoriet naar de overwinning helpen? Deel je stem op social media en zorg dat iedereen voor hem/haar kiest!
Stemmen

hoe werkt het?

Er zijn dit jaar vijftien bijzondere jongeren genomineerd in vijf categorieën: Health, Education, Creativity, Community en Environment. De awards worden op 29 mei uitgereikt en één van de winnaars ontvangt vervolgens op 12 juni de ultieme George Maduro Prijs.

george maduro prijs

Het verhaal van de vijf winnaars wordt verteld op de Young Impact Celebration op 12 juni in Rotterdam Ahoy. Tijdens de Celebration wordt aan één van deze vijf jongeren de George Maduro Prijs uitgereikt. Deze onderscheiding is voor dé ultieme held die zich belangeloos voor de maatschappij inzet, naar het verhaal van oorlogsheld George Maduro. De winnaar wordt gekozen door de jongeren in de zaal.

Wie was George Maduro?

Categorie Education

Categorie Health

Categorie Community

Categorie Creativity

Categorie Environment

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.