YOUNG IMPACT AWARDS

Op 5 juni 2020 reiken wij voor de vierde keer de Young Impact Awards uit, tijdens Young Impact Day in Jaarbeurs te Utrecht. Met deze uitreiking laten we aan heel Nederland zien dat jongeren vandaag al het verschil maken!

Vanaf april kun je via deze pagina stemmen op de genomineerden.

hoe werkt het?

Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij de Young Impact Awards.

Tijdens Young Impact Day worden 5 awards uitgereikt in de categorieën Environment, Education, Creativity, Health en Community. In iedere categorie worden 3 jongeren genomineerd.

Naast de vijf awards wordt ook de George Maduro Prijs uitgereikt. Tijdens de grote eindshow op Young Impact Day strijden de vijf winnaars van de awards om deze ultieme onderscheiding én een jaar lang ambassadeurschap van Young Impact.

DE OPZET

1

1 februari 2020 | Sluiting nominatieformulier

2

1 april 2020 | Stem op jouw 5 favorieten

3

5 juni 2020 | Uitreiking awards en George Maduro Prijs

IEMAND NOMINEREN

KOFFIEDATE MET MARK RUTTE

Teun Toebes won de Young Impact Award in de categorie Health én werd verkozen tot winnaar van de George Maduro Prijs 2019. Hij won deze prijs vanwege zijn inzet voor mensen met dementie. Hierna werd Teun overspoeld met aandacht vanuit de media. Zo mocht hij aanschuiven in twee talkshows en maakte EenVandaag een documentaire over hem die door 2 miljoen mensen werd bekeken. Het ultieme hoogtepunt kwam echter pas toen Teun uitgenodigd werd door Mark Rutte om in het torentje te praten over zijn maatschappelijke impact.

LEES HET HELE VERHAAL

WINNAARS 2019

HEALTH + GEORGE MADURO PRIJS

Teun Toebes dankzij zijn inzet voor mensen met dementie

EDUCATION

Nicole Derix & Stephanie Moonen vanwege hun inzet om de jeugdhulp te verbeteren

COMMUNITY

Anouar El Addouti met zijn inspanningen voor de Rotterdamse gemeenschap

CREATIVITY

Ambrien Moeniralam dankzij haar actie tegen straatintimidatie

ENVIRONMENT

Soraya Omtzigt & Ester van der Wal organiseerden een vegetarische week op hun school

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.