Young Impact Awards

Dit jaar werden op 15 mei voor de vierde keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die tot het uiterste gaan om een verschil te maken.

Er werden 6 awards uitgereikt en aan een van hen ook de George Maduro Prijs, dé ultieme onderscheiding voor een jongere die zich belangeloos inzet voor de samenleving. Aya Laghzaoui mocht deze prijs in ontvangst nemen, dankzij haar grenzeloze inzet voor anderen in binnen- en buitenland.

DE WINNAARS VAN 2020

De uitreiking van de Young Impact Awards en George Maduro Prijs waren onderdeel van de online show Young Impact Helpt. Deze gratis show voor jongeren was via een livestream te zien om voor een positieve boost te zorgen tijdens de coronacrisis. Onder anderen Famke Louise, Teske de Schepper, Kris Kross Amsterdam en Bizzey droegen bij met een optreden en bijzondere gesprekken.

Community

Aya Laghzaoui - Waterputten bouwen in Afrika

Coronahulp

Gewoon mensen die mensen willen helpen - Platform Coronahulp

Creativity

Isa Oorthuis - Posteractie seksuele intimidatie

Education

Shanayla Abdoel - Gelijke kansen in het onderwijs

Environment

Sara Langeveld - Vecht voor een duurzame toekomst

Health

Seyfullah Semen - Ontwikkelt App MedicinX

Meer lezen over de winnaars

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.