Awards

De Young Impact Awards zijn voor jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken!

Bij tegenslag tot het uiterste blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daar organiseren we de Young Impact Awards voor.

Tijdens de Young Impact Celebration op 6 juni 2018 werden voor de tweede keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die in actie komen voor een mooiere wereld.

De winnaars zijn: Salim El Meriami (George Maduro Award), Sanne Kooiman (Young Creativity Award), Darine El Houfi (Young Education Award), Noëlle Dorenbos (Young Environment Award) en Joris Olde Rikkert (Young Innovation Award).

Dit zijn de 5 verschillende categorieën:

George Maduro Award

Als jonge held tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte George Maduro voor veel mensen het verschil. Deze genomineerden zijn de helden van nu en zijn jongeren die zich belangeloos inzetten voor een ander. Want door er op jonge leeftijd op kleine schaal al voor je omgeving te zijn, ben je van grote betekenis voor de samenleving.

Powered by Madurodam

Young Education Award

Hoe tof is het iemand iets te leren of het leven op school net iets makkelijker te maken? Deze genomineerden zetten zich keihard in om een ander verder te helpen.

powered by NJR

Young Environment Award

De plastic soep in de oceanen verkleinen, of het dierenwelzijn verbeteren: deze genomineerden maken zich hard voor een groene en duurzame wereld.

powered by Gemeente Rotterdam

Young Creativity Award

Deze creatievelingen zitten nooit zonder inspiratie. Als genomineerde in deze categorie heb je iets bijzonders gedaan op het gebied van kunst, cultuur of fashion.

powered by CJP

Young Innovation Award

Stilstand is achteruitgang. De jongeren die genomineerd zijn voor deze award zetten de nieuwste gadgets en technieken in om impact te maken, met hun eigen onderneming.

Powered by Philips

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR