Awards

DEZE JONGEREN MAKEN VANDAAG AL HET VERSCHIL

Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij de Young Impact Awards.

Op 5 juni 2020 worden de Young Impact Awards voor de vierde keer uitgereikt. Het nominatieformulier staat al open. Klik op de button hieronder om iemand op te geven! Wil je de verhalen van alle genomineerden van 2019 nog eens rustig nalezen? Dat kan!

NOMINEREN

VERHALEN GENOMINEERDEN 2019

DE GEORGE MADURO PRIJS GAAT NAAR… TEUN!

De George Maduro Prijs is dé ultieme onderscheiding voor een jongere die zich inzet voor de samenleving. Dit jaar treedt Teun Toebes in de voetsporen van oorlogsheld George Maduro, dankzij zijn inzet voor mensen met dementie. Hij creëert geluksmomenten voor hen in de vorm van videocontent en silent disco’s. Teun ontving de trofee uit handen van Rico Verhoeven en Ties Brinks, burgemeester van Madurodam. Teun was ontzettend blij: ”Dit geeft me het steuntje in de rug om door te gaan”.

Wie was George Maduro?

ALLE WINNAARS AWARDS 2019

EDUCATION

Nicole Derix & Stephanie Moonen

COMMUNITY

Anouar El Addouti

HEALTH

Teun Toebes

CREATIVITY

Ambrien Moeniralam

ENVIRONMENT

Soraya Omtzigt & Ester van der Wal

Aftermovie uitreiking awards

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.