Awards

DEZE JONGEREN MAKEN VANDAAG AL HET VERSCHIL

Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij de Young Impact Awards.

Op 5 juni 2020 worden de Young Impact Awards voor de vierde keer uitgereikt. Het nominatieformulier staat al open. Klik op de button hieronder om iemand te nomineren!

NOMINEER IEMAND VOOR EEN AWARD

DE GEORGE MADURO PRIJS GAAT NAAR… TEUN!

De George Maduro Prijs is dé ultieme onderscheiding voor een jongere die zich inzet voor de samenleving. De vijf winnaars van de Young Impact Awards strijden om deze prijs tijdens de eindshow op Young Impact Day. De prijs is vernoemd naar oorlogsheld George Maduro en wordt mede mogelijk gemaakt door onze trouwe partner Madurodam. Teun Toebes werd in 2019 verkozen tot de eerste winnaar vanwege zijn inzet voor mensen met dementie. Met de George Maduro Prijs wil Young Impact jongeren inspireren om in de voetsporen van deze held te treden. Want door er als jongere óók op kleine schaal voor mensen in je omgeving te zijn, ben je van grote betekenis voor de samenleving.

Wie was George Maduro?

WINNAARS AWARDS 2019

BEKIJK HIER ALLE VERHALEN

EDUCATION

Nicole Derix & Stephanie Moonen

COMMUNITY

Anouar El Addouti

HEALTH

Teun Toebes

CREATIVITY

Ambrien Moeniralam

ENVIRONMENT

Soraya Omtzigt & Ester van der Wal

Aftermovie uitreiking awards

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.