Young Impact Awards

Dit jaar worden voor de vierde keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die tot het uiterste gaan om een verschil te maken. Wij geven hen een podium en laten aan heel Nederland zien dat jongeren nu al een positieve impact maken.

Je kunt vanaf nú tot 15 mei stemmen op jouw favorieten!

METEEN STEMMEN

hoe werkt het?

Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij de Young Impact Awards.

Dit jaar worden 6 awards uitgereikt in de categorieën Environment, Education, Creativity, Health, Community en Coronahulp. Naast de zes awards wordt ook de George Maduro Prijs uitgereikt. Dit is dé ultieme onderscheiding voor een jongere die zich belangeloos inzet voor de samenleving en gaat gepaard met een jaar lang ambassadeurschap van Young Impact.

Stemmen

UITREIKING

Young Impact Helpt is een actiecampagne waarbij jongeren en prominente artiesten/influencers zich inzetten voor de samenleving tijdens de coronacrisis. Deze periode wordt afgesloten op 15 mei met een exclusieve online show, die uitgezonden wordt via een livestream. Tijdens deze show worden ook de zes Young Impact Awards en de George Maduro Prijs uitgereikt.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.