Nieuws

Ouassima nieuwe ambassadrice van Young Impact

Ouassima nieuwe ambassadrice van Young Impact
Terug naar het overzicht Sanne Wouters | 22 januari 2021

De afgelopen jaren kwamen al meer dan 60.000 jongeren in actie via Young Impact voor thema’s als klimaat en gelijke kansen. Young Impact is een van de grootste spelers op het gebied van jongeren en maatschappelijk bewustzijn in Nederland. De ambitie is groot, namelijk 1 miljoen jongeren in actie in 2025. Ouassima deelt deze ambitie en gaat de uitdaging graag samen met Young Impact aan.

Ouassima nieuwe ambassadeur van Young Impact
Vandaag maakt Young Impact bekend dat presentatrice Ouassima Tajmout ambassadrice wordt van de organisatie. Ouassima gaat hiermee de uitdaging aan om de groep jongeren die wel in actie willen komen, maar nog niet weten hoe, te inspireren dit via Young Impact te doen. Het programma en de evenementen van Young Impact laten namelijk iedere jongere ervaren dat je het verschil kunt maken met blijvende impact voor je omgeving en jezelf. “Ik heb er onwijs veel zin in om aan de slag te gaan als ambassadrice voor Young Impact. Het komende jaar wil ik nog meer jongeren betrekken bij maatschappelijke thema’s en samen kunnen wij dit realiseren!”, aldus Ouassima Tajmout.

Inspirerende aftrap ambassadeurschap tijdens Young Impact Energizer

Voor iedereen is de verlengde lockdown een enorme domper en vooral ook weer voor alle jongeren in Nederland. Young Impact ziet hoe groot de invloed is van de crisis op deze leeftijdsgroep en dat steeds meer jongeren in een dip raken. Daarom steken ze de komende weken jongeren een hart onder de riem met de grootste energieboost van Nederland, de Young Impact Energizer! Ook Ouassima wil iets betekenen voor jongeren in deze tijd en trapte vandaag haar ambassadeurschap af met de eerste ‘energizer’ live op het Instagram kanaal van Young Impact. Maar ook de rest van het jaar zal zij zich tijdens diverse evenementen en campagnes van Young Impact inzetten om jongeren te stimuleren hun talenten te ontdekken en daarmee de wereld positief te veranderen.

 

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: