onderwijs

Nieuwe videoserie: Hoe word ik een impact docent?

Nieuwe videoserie: Hoe word ik een impact docent?
Terug naar het overzicht Lisa Waterman | 6 mei 2021

Om professionals in het onderwijs een handje te helpen, hebben we een nieuwe videoserie gelanceerd: ‘Hoe word ik een docent met impact?’ In een maandelijkse nieuwsbrief én een Facebookpagina bieden we concrete tips en tools om docenten die extra stap te laten zetten om hun jongeren te inspireren om impact te maken. De Young Impact-trainers behandelen onderwerpen als jouw persoonlijke impact story, inclusiviteit, autonomie in de klas en kwetsbaarheid. De eerste video met trainer Robin is nu te bekijken!

#1. Vertel jouw persoonlijke impact story

Ben jij een professional in het onderwijs en op zoek naar tips en inspiratie om jouw jongeren van betekenis te laten zijn? Schrijf je dan in voor de Impact Update, en ontvang maandelijks een nieuwsbrief met  interessante artikelen, interviews met docenten, filmpjes van trainers en nog veel meer!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

Door Lisa Waterman

Lisa zet haar online skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: