Nieuws

Je kunt nú nomineren voor de Young Impact Awards 2021

Je kunt nú nomineren voor de Young Impact Awards 2021
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 21 oktober 2020

Jongeren maken vandaag al een verschil, juist in deze tijd! In 2021 worden voor de vijfde keer de Young Impact Awards uitgereikt aan jongeren die tot het uiterste gaan om een positieve impact te maken. Wie nomineer jij?

 

Vijf categorieën

In 2021 worden de Young Impact Awards uitgereikt in vijf categorieën: Maatschappij, Gelijke kansen, Klimaat, Diversiteit en Gezondheid. Binnen die categorieën worden drie initiatieven genomineerd.

Als je genomineerd bent voor een Young Impact Award:

  • Krijg je in één klap enorm veel zichtbaarheid voor jouw maatschappelijke initiatief
  • Ontmoet je gelijkgestemden die ook impact willen maken
  • Vergroot je jouw zakelijke netwerk
  • Ben je onderdeel van een spetterende uitreiking met bekende artiesten en impactmakers

Een vliegende start

De winnaars van afgelopen jaar vertellen in onze interviewserie ‘Hoe is het nu met?’ wat het winnen van een Young Impact Award hen heeft opgeleverd. Zo wordt Seyfullah (24) nu gezien als pionier binnen de zorgbranche en bouwt Aya (19) een roze weeshuis in Kenia. Klik hier om het interview met Aya te lezen.

 

Wie nomineer jij?

Wij zijn op zoek naar de meest impactvolle jongeren van Nederland (13-24 jaar). Ben of ken jij iemand die een award verdient? Geef die persoon dan op via het nominatieformulier. Klik op de button hieronder.

NOMINEREN

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: