Nieuws

Wendy Kakebeeke brengt boek uit: ‘Ik geloof dat het leven kansen geeft die jij kunt pakken.’

Wendy Kakebeeke brengt boek uit: ‘Ik geloof dat het leven kansen geeft die jij kunt pakken.’
Terug naar het overzicht Ana Glavas | 11 mei 2021

Wendy Kakebeeke is, naast directeur van Young Impact, ook coach, moeder, echtgenote en schrijfster. Vandaag, op haar veertigste verjaardag, heeft ze haar eerste boek uitgebracht: Jij kan Bergen Verzetten en van het Uitzicht Genieten en je kind ook!. Hoe combineer je zo’n fulltime baan met andere passies, hobby’s, een druk sociaal leven én een gezin? Het is Wendy’s missie om de wereld te laten stralen en met die mindset lukt het haar (meestal) alle ballen in de lucht te houden. Aan de hand van verhalen, anekdotes, oefeningen en foto’s neemt ze de lezer in haar boek mee in de lessen die het leven haar hebben gebracht. 

Het glas is altijd half vol
Dat het leven je kansen geeft, waar je ook bent en wanneer, daar is Wendy heilig van overtuigd. Jij bent degene die die kansen kan pakken en daardoor jouw leven en dat van anderen mooier kan maken. In 2003 is Wendy begonnen als Category Manager bij Unilever. In negentien jaar tijd heeft ze zich naar de top gewerkt, ontwikkeld als coach, bergen aan ervaring opgedaan en met talloze internationale organisaties en individuen samengewerkt. 

 

’’Het is mijn passie om mensen te motiveren, stimuleren en inspireren om hun droom te volgen en het leven ten volle te leven.’’

 

Starten bij Young Impact
Zeventien  jaar geleden emigreerde ze naar Zwitserland, waar ze moeder werd van Joshua en Ayden. Vorig jaar maakte zij met haar gezin de beslissing om terug te verhuizen naar Nederland, te stoppen bij Unilever en de rol van directeur bij Young Impact aan te nemen. Wat door velen wordt gezien als een life changing decision zegt Wendy dat juist deze keuze voor haar niet meer dan een logische volgende stap was: 

‘’In de afgelopen jaren veranderde mijn passie van doing business and doing good naar doing good op een hele professionele manier. De wereld laten stralen, dat is iets wat ik mijn hele leven al bewust en onbewust wil doen. Ik geloof dat Young Impact heel veel kan betekenen voor jongeren en daarmee ook voor de wereld als geheel.’’

Wendy Kakebeeke boek

Haar gezinsleven en ervaringen uit het bedrijfsleven en als coach, hebben haar belangrijke inzichten gegeven. In het boek geeft ze aan welke stappen je kunt zetten om alles uit het leven te halen voor jezelf en jouw (toekomstige) kinderen. Wendy wil met dit boek lezers inspireren en laten ervaren hoe mooi het is de kansen in het leven te zien. 

Bij een donatie aan Young Impact van minimaal €25 euro krijg je het boek gratis!
Let op: Klik na je Tikkie transactie op ‘verder’ en laat je gegevens achter voor verzending. 

Doneer via Tikkie

Door Ana Glavas

Ana verzorgt de communicatie richting partners en stakeholders en werkt in een uitvoerende rol aan de reputatie en naamsbekendheid van Young Impact.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: