Nieuws

10 tips voor positieve energie tijdens de online lessen

10 tips voor positieve energie tijdens de online lessen
Terug naar het overzicht Lisa Waterman | 27 januari 2021

We snappen goed dat het lastig is om met al die online lessen je aandacht erbij te houden. Daarom heeft het team van Young Impact 10 energizers verzameld die jij samen met je klasgenoten kunt doen. Leuk om je dag mee te beginnen, of om samen een energieboost in de middag te organiseren! Wedden dat jij na deze energizers weer helemaal fit achter je computer zit?

Wat dacht je van:

  1. Zoom around the room – Een actieve energizer waarin iedereen op zoek gaat naar een bepaald item in huis. De quizmaster bepaald wat jullie moeten pakken, en laat de snelste speler een korte toelichting geven over het item. Zo leer je elkaar ook beter kennen!
  2. Mondkap op, mondkap af Een hilarische versie van Petje op, Petje af, maar dan met mondkapjes.
  3. Stay at home bingo – Maak een bingokaart met huishoudelijke items en zorg dat iedereen klaarzit. Ready? Let’s go! Degene die als eerste bingo heeft, schreeuwt dit natuurlijk op diens hardst door de microfoon. Is er een valse bingo? We weten allemaal wat je dan moet doen..

Deze en zeven andere tips kun je downloaden via de link hieronder!

DOWNLOAD

 

Young Impact Energizers
Wist je dat je ook iedere dag kunt deelnemen aan een live energizer? Om alle jongeren in Nederland een hart onder de riem te steken tijdens de verlengde lockdown, organiseren wij de grootste energieboost van Nederland! Met elke ochtend om 09:00 uur een Instagram Live van een bekende vriend van Young Impact. Bekijk de energizers live met je klas, of kijk ze hier op een later moment terug!

 

DOWNLOAD

Door Lisa Waterman

Lisa zet haar online skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: