Jongeren met een beperking

Impact door jongeren met een beperking

Bij Young Impact snappen we dat jongeren met een beperking nét een beetje meer aandacht nodig hebben. Samen kijken we naar waar zij goed in zijn. Super laagdrempelig: samen werken we aan hun talent en zelfvertrouwen, waarna zij écht in actie komen voor wat zij belangrijk vinden!

Wat is het Young Impact programma?

Met onze effectieve en interactieve programma's helpen wij jou én jongeren met onze bouwstenen en succesformule een antwoord te krijgen op de volgende vragen:
✔ Wat vind ik belangrijk?
✔ Waar ben ik goed in?
✔ Hoe kan ik dit combineren en met een challenge in actie komen voor iets wat ik echt belangrijk vindt?

Gratis programma

Flexibel in te zetten

Geschikt voor deze doelgroep

Samen vieren

Sluit je aan bij onze beweging

50.385

Jongeren

547

Scholen & Organisaties

Anne

“Dat jongeren nu ook ervaren dat zij ook iets bijdragen aan de samenleving doet enorm veel voor hun zelfvertrouwen. Ook zij hebben een uniek talent.”

Merel

''Vanuit Young Impact zet ik me elke dag met hart en ziel in voor deze doelgroep. Alle jongeren horen erbij en juist door hun enthousiasme en trots na het uitvoeren van de challenges raak ik alleen maar meer gemotiveerd''.

Actueel

Veelgestelde vragen

Bekijk hier alle veelgestelde vragen over het Young Impact programma. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons dan weten!

Voor wie zijn de programma's in de jeugdhulp geschikt?

Deze programma’s zijn bedoeld voor groepen in de jeugdhulp verbonden met het onderwijs, jeugdhulp zonder verblijf (o.a. wijk-of buurtteam, aanbieders van ambulante- of daghulp op locatie en hulp in netwerk) en jeugdhulp met verblijf (pleeggezin, gezinsgerichte opvang, gesloten plaatsing in instelling).

Wat voor programma’s biedt Young Impact nog meer aan voor jongeren met een lager niveau?

Deze programma’s zijn bedoeld voor jongeren op Mytyl/Tyltyl scholen of jongeren tijdens kortdurend verblijf of verblijf in verschillende woonvormen op locatie van de aanbieder. Voor VSO scholen hebben we een ander programma, Young Impact Speciaal. Twijfel je of het programma past? Neem dan altijd even contact op!

Zijn de programma’s coronaproof?

Jazeker. Wanneer onze trainers op bezoek komen houden wij rekening met de maatregelen op locatie en de richtlijnen van het RIVM.

Waarom zou je kiezen voor een programma van Young Impact?

Wij brengen met onze jonge trainers (peer-to-peer methodiek) inspiratie en activatie voor jongeren op een manier die bij hen past. Wij spreken de taal van de jongeren en maken hen bewuster. Young Impact gaat op een interactieve wijze met hen aan de slag. Ook als de trainers niet bij jullie op bezoek komen, weten wij digitaal de energie van Young Impact over te brengen. Wij geven jongeren het gevoel onderdeel te zijn van iets groters door onze events en directe campagnes. Voor jou als docent/professional een makkelijke en leuke manier om je rooster anders in te vullen!

Heb je vragen?

Wij staan voor je klaar! Neem gerust contact met ons op of vraag om persoonlijk advies.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: