Young Impact Take Over

Wij hebben een grote ambitie: in 2025 zijn 1 miljoen jongeren in actie gekomen.

Dit kunnen wij natuurlijk nooit alleen bereiken en daarom geloven wij in samen doen. Hoe fantastisch zou het zijn om er samen voor te zorgen dat 1 miljoen jongeren ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken? De Young Impact Take Overs zijn een essentieel onderdeel van deze reis.

Tijdens de Young Impact Take Overs neemt Young Impact de hele school over en worden alle leerlingen ondergedompeld in maatschappelijke impact. De leerlingen kunnen zich voorbereiden op een dag bomvol energie, inspiratie en activatie en dit alles rondom de vijf thema’s Maatschappij, Gelijke kansen, Diversiteit, Klimaat en Gezondheid.
Wil je ons helpen om deze Take Overs tot een succes te maken en wil je jouw organisatie koppelen aan één van de vijf thema’s? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe mee met de Young Impact Take Overs

Breng jouw merk onder de aandacht tijdens de Young Impact Take Overs en draag bij aan onze doelstelling: 1 miljoen jongeren in actie voor 2025!

  • Duizenden jongeren in actie rondom een bepaald thema

  • Een onvergetelijke schooldag

  • Mogelijkheden tot het geven van workshops

  • Jouw merk onder de aandacht bij duizenden jongeren

  • Spetterend optreden van een artiest

  • Aantoonbare maatschappelijke impact

  • Onze trainers laten jongeren ontdekken wat hun talent is en wat zij belangrijk vinden

Werken bij of vrijwilliger worden?

Bekijk de mogelijkheden

Onze partners

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om samen 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?

Bekijk meer

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: