Impact maken

Hoe kan ik meedoen?

Iedereen kan impact maken! Doe iets voor een ander of maak de wereld een beetje mooier. Wij helpen jou om je sterke punten te ontdekken en met jouw talent in actie te komen voor een thema dat jij belangrijk vindt.

Welke hulp kun je krijgen?

Je staat er zeker niet alleen voor. Wij helpen je ontdekken waar je talenten liggen. Ondersteunen je met impact tools. En brengen je in contact met andere impact makers of een impact coach!

Heb je vragen over de hulp die we bieden?

Neem contact op

Kelsy

“Ik vind het heel leuk om in actie te komen met Young Impact. Je voelt een goede energie en wordt er blij van om iets voor een ander te doen. Dat kan ik iedereen aanraden.”

Seyfullah

‘’Nu ik een prijs heb gewonnen nemen mensen mij extra serieus. De media aandacht die ik krijg is leuk, maar op de langere termijn is de hulp van Young Impact nog veel waardevoller.”

Veelgestelde vragen

Hulp nodig bij je actie of een vraag over Young Impact? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hoe bedenk ik een actie?

Je actie hoeft niet origineel te zijn, als je maar iets doet wat jij leuk en belangrijk vindt! Ontdek jouw impact talent op de Young Impact Creator website (8 februari live) en vind een actie die bij jou past. Of gebruik onze nieuwspagina en social media accounts (onderaan deze pagina) voor inspiratie.

Hoe kom ik aan geld voor mijn actie?

Je kunt maximaal 1.000 euro krijgen voor de kosten van je actie. Dit kun je aanvragen bij Ik Ben Geweldig via de website www.ikbengeweldig.nl of door te bellen naar 030-2303574.

Hoe krijg ik mijn challenge in de spotlight?

Wil jij dat jouw actie op zoveel mogelijk plekken zichtbaar wordt? Nice! Meld je actie aan op onze Young Impact Creator website en heel Nederland kan het zien. Vind je het ook leuk als wij een verhaal maken over je actie? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Het lukt mij niet om een actie te bedenken, wat nu?

Je kunt onze impact coaches altijd om hulp vragen via Whatsapp. Of even bellen naar 06-83845629.

Start met impact maken

“Jij kunt vandaag al het verschil maken met jouw actie.”

Teske

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: