Impact maken

Hoe kan ik meedoen?

Iedereen kan impact maken! Doe iets voor een ander of maak de wereld een beetje mooier. Wij helpen jou om je sterke punten te ontdekken en met jouw talent in actie te komen voor een thema dat jij belangrijk vindt.

ZIJ DOEN OOK MEE

Sluit je aan bij onze beweging

MELD JE AAN

SPOTLIGHT

“Wij zetten ons kanaal in om maatschappelijke thema's aan te kaarten. Door in gesprek te gaan over bijvoorbeeld mentale gezondheid, hopen wij het verschil te kunnen maken."

Noaz (22) en Maartje (20)

Veelgestelde vragen

Hulp nodig bij je actie of een vraag over Young Impact? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hoe bedenk ik een actie?

Je actie hoeft niet origineel te zijn, als je maar iets doet wat jij leuk en belangrijk vindt! Ontdek jouw impact talent op de Young Impact Creator en vind een actie die bij jou past. Of kijk op onze nieuwspagina voor inspiratie.

Hoe kom ik aan geld voor mijn actie?

Je kunt maximaal 1.000 euro krijgen voor de kosten van je actie. Dit kun je aanvragen bij Ik Ben Geweldig via de website www.ikbengeweldig.nl of door te bellen naar 030-2303574.

Hoe krijg ik mijn challenge in de spotlight?

Wil jij dat jouw actie op zoveel mogelijk plekken zichtbaar wordt? Nice! Meld je actie aan op onze Young Impact Creator website en heel Nederland kan het zien. Vind je het ook leuk als wij een verhaal maken over je actie? Klik hier en deel jouw verhaal met ons.

Het lukt mij niet om een actie te bedenken, wat nu?

Je kunt onze impact coaches altijd om hulp vragen via Whatsapp. Of even bellen naar 06-83845629.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: