Hoe het werkt

In actie komen, maar hoe dan?

Wil jij in actie komen en impact maken op een ander of de wereld? Mooi! Kom in actie met Young Impact, want daar help je iemand anders mee en krijg je zelf ook een goed gevoel van! Je kunt zelf een challenge starten of meedoen met die van iemand anders. Hieronder lees je hoe het werkt.

Zelf een challenge starten

1
Stap 1

Bedenk een challenge

Waar jij goed in bent + wat jij belangrijk vindt = challenge! Maak het zo gek als je wilt.

Check de andere challenges
2
Stap 2

Registreer 'm

Maak je challenge aan op onze website, zodat heel Nederland kan zien dat jij het verschil gaat maken. Door te registreren verdien je toegang tot de online show Young Impact Helpt op 15 mei.

Registreer je challenge
3
Stap 3

Kom in actie

Deel je actie met #youngimpact en nodig je vrienden via social media uit om mee te doen! Samen in actie komen is leuker dan alleen.

Deel je challenge
4
Stap 4

Kom naar Young Impact Day

In 2021 organiseren wij Young Impact Day: hét festival waar je impact maakt en viert met jouw favo artiesten. Wie in actie is gekomen met Young Impact, verdient gratis toegang!

Vragen?

HOE DOE IK MEE AAN EEN CHALLENGE?

Ik doe graag mee aan een toffe challenge!

Zoek tussen de open challenges naar een actie waar jij aan mee wilt doen. Klik op ‘DOE MEE!’ om aan de organisator te laten weten dat je van de partij bent.

Bekijk de open challenges

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.