KOM IN ACTIE TEGEN EENZAAMHEID

#KAARTJESREGEN

Door de coronacrisis is eenzaamheid iets van álle generaties geworden. Inmiddels kampt de helft van de Nederlandse jongeren met eenzame gevoelens en leeft 66% van de 85-plussers in eenzaamheid.

Daarom willen wij zoveel mogelijk eenzame mensen tijdens de decembermaand een #kaartjesregen bezorgen. Schrijf je mee? Dan krijg je van ons een ticket voor Young Impact Day én maak je kans op een kerstbios bij jou thuis!
Zo werkt het

ZO DOE JE MEE AAN DE #KAARTJESREGEN

1. Schrijf mee

Dat kan op twee manieren:

  • Stuur de kaart naar ons op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat die bij iemand terecht komt die eenzaam is. Ons adres is: Young Impact, Haagweg 1, 4814 GA Breda.
  • Stop de kaart zelf bij iemand in de brievenbus die eenzaam is of wat extra aandacht kan gebruiken. Denk aan je grootouder, iemand uit de straat, het plaatselijke verzorgingshuis of een vriend.

2. Win jouw eigen kerstbios!

Schrijf jij mee tegen eenzaamheid? Dan krijg jij automatisch een gratis ticket voor Young Impact Day 2022 van ons én maak jij kans om één van de 20 Pathé Thuis-cadeaubonnen te winnen. Zo kun jij thuis mensen uitnodigen voor een super gezellige kerstbios.

AANMELDEN VOOR #KAARTJESREGEN

Wie meehelpt met de #kaartjesregen maakt kans op een Pathe Thuis-cadeaubon! Je krijgt ook gelijk een ticket voor Young Impact Day van ons. Bekijk hier de aftermovie van afgelopen jaar.

Schrijf een kaart
Claim je beloning en win
Spoor je vrienden aan

Meer tools om impact te maken tegen eenzaamheid

ZIJ HELPEN MEE:

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: