Young Impact Day

DÉ NATIONALE ACTIEDAG VOOR JONGEREN

Op vrijdag 5 juni 2020 komen tienduizenden jongeren door het hele land in actie voor iets wat zij belangrijk vinden. Maak impact tijdens het grote festival bij Jaarbeurs Utrecht of kom in actie in je eigen woonplaats!

Simply Easy Learning

Spectaculaire eindshow

Young Impact Day wordt afgesloten met een spectaculaire eindshow waarbij, zoals je van ons gewend bent, de nieuwste artiesten zullen optreden. Een ticket voor deze show kun je niet kopen, maar alleen verdienen in ruil voor jouw impact. Met alle jongeren die gedurende het jaar in actie zijn gekomen vieren we hier massaal dat we een positieve impact hebben gemaakt.

IK KOM METEEN IN ACTIE

DAG VAN DE IMPACT

Young Impact Day staat in het teken van impact maken. Op deze dag zullen door het hele land challenges plaatsvinden en laten we met alle jongeren in Nederland zien dat wij écht het verschil kunnen maken. Kom naar het festival bij Jaarbeurs Utrecht, want dat staat in het teken van mega-challenges die aangevoerd worden door artiesten en YouTubers, er zijn workshops, lezingen en de Young Impact Awards worden uitgereikt. Young Impact Day wordt hier afgesloten met een spectaculaire eindshow zoals je van ons gewend bent: we vieren hier met duizenden jongeren en de tofste artiesten onze impact.

Aftermovie 2019

Trailer Young Impact Day

WAT IS ER TE DOEN?

CHALLENGES

Op Young Impact Day staan vijf grote challenges centraal, die aangevoerd worden door bekende artiesten en YouTubers. Wie dit zijn, weten we nog niet… Met wie wil jij een challenge doen?

STUUR ONS EEN DM

WORKSHOPS EN LEZINGEN

Op het festival bij Jaarbeurs is van alles te doen. Er zijn lezingen van bekende impactmakers, je kunt meedoen aan workshops of gewoon lekker rondkijken in de vele area’s.

SPECTACULAIRE EINDSHOW

Zoals je van Young Impact gewend bent, sluiten we deze dag af met een spectaculaire eindshow! Hier vier jij met de nieuwste artiesten en duizenden andere jongeren jullie impact. Vorig jaar stonden onder andere Famke Louise, Broederliefde en Boef op het podium.

YOUNG IMPACT AWARDS

De Young Impact Awards 2020 worden uitgereikt tijdens het festival bij Jaarbeurs Utrecht. De vijf winnaars strijden vervolgens om de ultieme George Maduro Prijs, waarvan de winnaar gekozen wordt door de aanwezigen tijdens de eindshow. Wil jij jezelf of een ander alvast nomineren? Klik op de button hieronder.

INFORMATIE AWARDS

Partner worden?

Young Impact zoekt organisaties die willen bijdragen aan het succes van Young Impact Day 2020. Wil jij met ons samenwerken?

INFORMATIE PARTNERS

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.