Nieuws

Young Impact zoekt coaches en dit is waarom jij dat wilt worden

Young Impact zoekt coaches en dit is waarom jij dat wilt worden
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 20 mei 2020

Young Impact gelooft dat iedere jongere een talent heeft. Én dat we, als we massaal die talenten inzetten, de wereld kunnen verbeteren. Dat klinkt mooi, toch? Al sinds 2016 reist Young Impact heel Nederland door om workshops te geven aan jongeren. Die zorgen er uiteindelijk voor dat jongeren ‘aan’ gaan en voelen hoe tof het is om iets te betekenen voor een ander. Nu heb jij de unieke kans om je als Impact Coach aan te sluiten bij deze bijzondere beweging. In deze blog vertellen we je er alles over.

 

Tienduizenden jongeren

Wist je dat inmiddels al tienduizenden jongeren hebben deelgenomen aan het programma van Young Impact? Zij hebben allemaal ontdekt waar zij goed in zijn en wat zij belangrijk vinden. Vervolgens zijn zij ook écht in actie gekomen en hebben zij hun impact gevierd op de Young Impact Celebration. Een aantal van zijn zelfs tot het uiterste gegaan om een verschil te maken hebben daarmee een Young Impact Award gewonnen. Dit is de formule van Young Impact. Wij laten zien dat ”iets goeds doen voor een ander” of ”vrijwilligerswerk” niet duf en saai is. Door iets voor een ander te doen, krijg jij zelf ook een goed gevoel.

Tekst loopt door onder de foto.

 

Geef het door

Als het goed is, weet jij dat al lang. Want als potentiële Impact Coach weet jij hoe het is om een verschil te maken. Je bent maatschappelijk betrokken en hebt een hart voor jongeren. Je wilt ze écht verder helpen en spreekt hun taal. Ofja… grotendeels dan. Je hoeft niet alle songteksten van Ronnie Flex uit je hoofd te kennen ;-). In het najaar start Young Impact met een nieuw soort programma waarvoor wij op zoek zijn naar Impact Coaches, 25 stuk maar liefst. De beste manier om jongeren te inspireren is om zelf het goede voorbeeld te geven. Daarom zoeken wij jonge enthousiastelingen die al bekend zijn met het maken van impact en dit op een inspirerende manier kunnen doorgeven. Dus herken jij jezelf in dit verhaal? Solliciteer dan op de vacature en houd al die inspiratie niet voor jezelf!

Tekst loopt door onder de foto.


Nikita (links) en Shanayla (rechts) tijdens hun bloemenactie voor Young Impact.

 

Nikita vertelt

Nikita (21) is al impact coach. Zij kwam meerdere keren in actie met Young Impact, onder andere door bloemetjes langs te brengen bij eenzame ouderen tijdens de coronacrisis. Nikita: ”Ik vind dat jongeren elkaar moeten stimuleren. Ook wil ik laten zien dat je altijd je doel kunt bereiken, zolang je er maar voor gaat.” Nikita vertelt nu haar impactverhaal aan jongeren om hen zo ook te inspireren om in actie te komen. Dat is namelijk wat de impact coaches doen: het goede voorbeeld geven om zo de impact door te geven!

 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog? Klik dan op onderstaande button en lees de volledige vacaturetekst.
DE VACATURE

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & PR Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: