Nieuws

Young Impact Day afgelast – Young Impact Helpt staat op!

Beste impactmaker,

 

Door Corona staat de wereld op zijn kop. Alle evenementen worden gecanceld tot 1 juni, en ook veel events daarna. Daarom hebben wij het lastige besluit genomen om ons event Young Impact Day 2020 te annuleren. We willen geen risico’s nemen en jouw gezondheid staat voorop.

 

Maar, het goede nieuws…

Volgend jaar komen we terug met Young Impact Day 2021. En nog belangrijker: de komende weken supporten we jongeren die een positieve impact maken op de samenleving én zichzelf in deze coronacrisis!

 

 

 

Young Impact Helpt

Wij jongeren staan op om andere mensen te helpen en Nederland een positieve boost te geven. Daarom starten we begin april de actiecampagne Young Impact Helpt. Met jouw hulp komen we door deze moeilijke periode heen!

 

Prominente influencers lanceren iedere week een challenge waar heel Nederland aan mee kan doen. Je kunt ook zelf een challenge bedenken onder #youngimpacthelpt. Deze krachtige, positieve jongerenbeweging sluiten we op vrijdag 15 mei af met een exclusieve online show, vol optredens van bekende artiesten. Iedereen die meedoet aan één van de challenges, of eerder dit jaar met Young Impact in actie is gekomen, krijgt exclusief toegang.

 

 

Young Impact Awards

Ook dit jaar reiken we Young Impact Awards uit aan jongeren die tot het uiterste gaan om impact te maken. Vanwege de vele initiatieven tijdens de coronacrisis hebben we een extra categorie toegevoegd: Coronahulp. Op 6 april worden de 18 genomineerden bekendgemaakt en vanaf dan kun je stemmen!

 

Kortom: tijdens de coronacrisis laten jongeren in heel Nederland zien dat iedereen met zijn/haar talent positieve impact kan maken. Blijf ons volgen, stem op de genomineerden en doe mee met Young Impact Helpt. Start something!

 

Team Young Impact

Door Nadim Knape

Nadim helpt met het team zoveel mogelijk scholen en organisaties het programma van Young Impact succesvol in te zetten.

Bekijk meer Nieuws

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.