Doe ook mee!

Samen krijgen we jongeren in actie!

  • Je bent onderdeel van de nationale actiedag met festival en spectaculaire eindshow
  • Je activeert jongeren écht met jouw merk
  • Effectief bereik van 1,5 miljoen jongeren
  • Flexibele opties om partnership in te vullen
  • Je maakt een landelijke beweging mogelijk die Nederland positief verandert!

Bekijk arrangementen

AL PARTNER:

Trailer Young Impact Day

Dé nationale actiedag voor jongeren


Wij hebben een grote ambitie: In 2025 zijn 1 miljoen jongeren in actie gekomen om een ander te helpen.

Young Impact Day is onze grote volgende mijlpaal om die ambitie te realiseren. In juni 2021 is dé landelijke actiedag waarop tienduizenden jongeren in actie komen voor iets wat zij belangrijk vinden.

Dit kunnen wij natuurlijk nooit alleen bereiken en daarom geloven wij in samen doen!


 

'Want to go far? Go together!'

Wil je ons helpen om Young Impact Day tot een succes te maken? Kies hieronder een arrangement (of ga voor maatwerk) en heb invloed op de thema’s, challenges en ambassadeurs van de actiedag. Door co-creatie met jou en jouw organisatie geven we een win-win samenwerking vorm.

1. Challenge partner

Je adopteert 1 van de 5 grote nationale challenges, die we in samenspraak samenstellen. In overleg zoeken we een passende influencer als ambassadeur van de challenge.

2. Area partner

Je adopteert 1 van de 5 areas in de Jaarbeurs op Young Impact Day. Het programma in de area betreft een specifiek thema. De invulling stemmen we onderling af.

3. Award partner

Je adopteert 1 van de 5 Young Impact Awards: Community, Health, Education, Creativity of Environment.

4. Hoofdsponsor

Als hoofdsponsor adopteer je een Challenge, Area én Award. Daarnaast ben je prominent zichtbaar in de campagne en gedurende de nationale actiedag.

5. Young Professional programma

Speciaal voor Young Professionals zijn er topsprekers, workshops, hackathons, pitchmomenten en meer. Je krijgt ook tickets voor de spectaculaire eindshow.

Bekijk Arrangementen

beter in beeld bij jongeren?

Rond Young Impact Day zijn er legio mogelijkheden om jouw merk zichtbaar te maken onder jongeren. En met jouw merk jongeren te activeren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik neem graag contact op

Patrick Anthonissen

Oprichter en Directeur

meer weten

Over Young Impact

Los van Young Impact Day hebben wij vaste partners die ons structureel ondersteunen bij ons scholenprogramma, directe activatie, enz.

Vaste Partners

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.