Nieuws

Wij zijn JONG en Young Impact bundelen krachten

Sinds vandaag is Wij zijn JONG partner geworden van Young Impact. Daar zijn we enorm trots op. Omdat Wij zijn JONG – net als wij – gelooft dat jongeren de energie en het talent hebben om impact te maken; op zichzelf, op anderen, op de wereld. En omdat we beiden de ambitie hebben om ze daarin te ondersteunen.

 

Jongeren kunnen de wereld veranderen

Patrick Anthonissen, oprichter Young Impact: “Wij zijn JONG en Young Impact delen dezelfde visie. We willen alle jongeren de kans geven om het verschil te maken en de wereld positief te veranderen. De ambitie van Young Impact is dat in 2025 1 miljoen jongeren in Nederland in actie zijn gekomen voor hetgeen zij belangrijk vinden. Door strategisch samen te werken met Wij zijn JONG hebben we meer slagkracht. Wij zijn JONG heeft 2500 medewerkers die op vele vlakken kinderen en jongeren van 0-21 jaar ondersteunen. Deze slagkracht en ervaring kan Young Impact goed gebruiken om op te schalen en te innoveren in een snel veranderende toekomst om zo nog meer jongeren de kans te geven het verschil te maken.”

 

Over Wij zijn JONG

Wij zijn JONG is een organisatie die zich bekommert om de ontwikkeling van kinderen en jongeren, in het licht van de toekomst waarin zij zich staande zullen moeten houden. Wij zijn JONG is van mening dat zij alle kansen moeten krijgen om zich te kunnen ontwikkelen tot sociale, bekwame en zelfstandige burgers van die toekomst. Ze realiseren met ruim 2.500 collega’s, vanuit 5 divisies impact. In directe zin door dagelijks tienduizenden kinderen in voor- en buitenschoolse situaties te ondersteunen in hun ontwikkeling. En in indirecte zin door organisaties en professionals binnen de jeugdketen te adviseren, trainen en coachen.

 

Young Impact

Young Impact is een uniek programma dat jongeren in hun kracht zet om inspiratie om te zetten in actie. Het laat ze beseffen dat ze in staat zijn om daadwerkelijk verandering te realiseren in onze samenleving en ervaren hoe mooi het is om anderen te helpen. Door in actie te komen verdienen ze een gratis ticket voor de Young Impact Celebration, een jaarlijks terugkerend evenement waar duizenden jongeren samen de impact vieren die ze hebben gerealiseerd. De Celebration vond afgelopen woensdag 12 juni plaats in Rotterdam Ahoy met sprekers als Rico Verhoeven en Maarten van der Weijden en optredens van Famke Louise en Boef.

 

Meer over Wij zijn JONG.

Dit is Wij zijn JONG

Door Michelle van Vliet

Michelle is Marketing Manager en zorgt ervoor dat zoveel mogelijk jongeren in Nederland Young Impact kennen.

Bekijk meer Nieuws

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.