Nieuws

Wie verdient volgens jou een Young Impact Award? Nomineer hem/haar nú!

Wie verdient volgens jou een Young Impact Award? Nomineer hem/haar nú!
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 21 november 2019

Bij tegenslag gewoon door blijven gaan. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken. Dát verdient een steuntje in de rug en daarom organiseren wij de Young Impact Awards. Op 5 juni 2020 vindt de vierde uitreiking plaats tijdens Young Impact Day in Jaarbeurs te Utrecht.

Tijdens Young Impact Day worden 5 awards uitgereikt in de categorieën Environment, Education, Creativity, Health en Community. In iedere categorie worden 3 jongeren genomineerd. Naast de vijf awards wordt ook de George Maduro Prijs uitgereikt. Tijdens de grote eindshow op Young Impact Day strijden de vijf winnaars van de awards om deze ultieme onderscheiding én een jaar lang ambassadeurschap van Young Impact.

Teun Toebes won de Young Impact Award in de categorie Health én werd verkozen tot winnaar van de George Maduro Prijs 2019. Hij won deze prijs vanwege zijn inzet voor mensen met dementie. Hierna werd Teun overspoeld met aandacht vanuit de media. Zo mocht hij aanschuiven in twee talkshows en maakte EenVandaag een documentaire over hem die door 2 miljoen mensen werd bekeken. Het ultieme hoogtepunt kwam echter pas toen Teun uitgenodigd werd door Mark Rutte om in het torentje te praten over zijn maatschappelijke impact.

Je kunt nú jezelf of iemand anders nomineren. Dit kan het jou opleveren:

  • Je netwerk wordt in één klap vergroot
  • Veel zichtbaarheid voor jouw initiatief in de media
  • Je maakt kans op samenwerkingen met vooraanstaande organisaties
  • Je krijgt een podium op Young Impact Day én een VIP-behandeling

nomineer iemand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & PR Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: