Wat is Young Impact?

Hoe vaak krijg je niet de vraag: wat wil je later worden? Maar hoezo moet je iets worden, je bent toch al wat? En waarom ‘later’ terwijl er nu al zoveel te doen is?

Young Impact is voor jongeren die nú in actie komen voor een betere wereld. Het initiatief is gebaseerd op WE Day, een beweging die inmiddels meer dan 2 miljoen jongeren heeft geactiveerd tot sociale en actieve wereldburgers.

Dat kunnen wij in Nederland ook! Heb jij wel eens het idee dat je iets wilt doen, maar weet je niet zo goed hoe?! Wat vind jij belangrijk? Wat kan er volgens jou beter? Hoe klein of groot jouw actie is: kom in actie via Young Impact en vier jouw impact met 10.000 andere jongeren:

Scholenprogramma

Young Impact reist met een uniek scholenprogramma langs allerlei scholen in Nederland. We denken mee over wat jij wilt veranderen in de wereld en hoe je dat het beste kunt doen. Wat wil je? Wat kun je? Het resultaat is een challenge waarin we iets doen om de wereld mooier te maken.

Een high-tea voor ouderen organiseren, een voetbalmiddag voor vluchtelingen of stuur zomaar een kaartje naar mensen die het verdienen. Bedenk het zo gek als jij wilt en kom in actie! Dit kunnen kleine, maar ook grote challenges zijn. Lijkt het je leuk als we ook bij jou op school komen? Tip je docent dan op Young Impact!

meer info

Challenges

Komt Young Impact niet bij jou op school? Geen enkel probleem! Registreer je challenge of sluit je aan bij de challenge van iemand anders, deel je actie met #youngimpact en nodig je vrienden via social media uit om mee te doen! Samen in actie komen is leuker dan alleen. Kunnen jullie ook nog eens samen naar de Young Impact Celebration!

Hoe dan?

Celebration & Awards

IMPACT moet je vieren, vinden wij! Samen met 10.000 andere jongeren één groot feest op een te gekke locatie, een evenement met (inter)nationale iconen en artiesten, live optredens en inspiratie. Tijdens de Celebration worden er Young Impact Awards uitgereikt. De Young Impact Awards zijn voor jongeren die tot het uiterste gaan om impact te bereiken. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken.

Op 6 juni 2018 vindt de tweede editie van de Young Impact Celebration plaats in Rotterdam Ahoy. Het belooft een nóg groter spektakel te worden dan de eerste editie in de Ziggo Dome. Houd onze socials en website in de gaten voor de laatste info!

Foto's & Video's

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR