Wat is Young Impact?

Hoe vaak krijg je niet de vraag: wat wil je later worden? Maar hoezo moet je iets worden, je bent toch al wat? En waarom ‘later’ terwijl er nu al zoveel te doen is? Jij bezit een uniek talent waarmee je nú al een positieve impact kunt maken.

Wat zou jij positief willen veranderen? Wat kan er volgens jou beter? Organiseer een challenge waarbij jij jouw talent inzet om voor een blijvende positieve verandering te zorgen in jouw omgeving. Daarmee verdien je ook nog eens een ticket voor de Young Impact Celebration. Op dit grootse evenement met indrukwekkende speeches en toffe optredens vier jij met 10.000 andere jongeren jouw impact.

Scholenprogramma

Young Impact reist met een uniek scholenprogramma langs allerlei scholen in Nederland. We denken mee over wat jij wilt veranderen in de wereld en hoe je dat het beste kunt doen. Wat wil je? Wat kun je? Het resultaat is een challenge waarin we iets doen om de wereld mooier te maken.

Een high-tea voor ouderen organiseren, een voetbalmiddag voor vluchtelingen of stuur zomaar een kaartje naar mensen die het verdienen. Bedenk het zo gek als jij wilt en kom in actie! Dit kunnen kleine, maar ook grote challenges zijn. Lijkt het je leuk als we ook bij jou op school komen? Tip je docent dan op Young Impact!

meer info

Challenges

Komt Young Impact niet bij jou op school? Geen enkel probleem! Registreer je challenge of sluit je aan bij de challenge van iemand anders, deel je actie met #youngimpact en nodig je vrienden via social media uit om mee te doen! Samen in actie komen is leuker dan alleen. Kunnen jullie ook nog eens samen naar de Young Impact Celebration!

Hoe dan?

Celebration & Awards

IMPACT moet je vieren, vinden wij! Samen met 10.000 andere jongeren één groot feest op een te gekke locatie, een evenement met (inter)nationale iconen en artiesten, live optredens en inspiratie. Tijdens de Celebration worden er Young Impact Awards uitgereikt. De Young Impact Awards zijn voor jongeren die tot het uiterste gaan om impact te bereiken. Anders durven denken en doen. Tijd en energie steken in het helpen van anderen en het verbeteren van de wereld. Kortom: het verschil maken.

Op 6 juni 2018 vond de tweede editie van de Young Impact Celebration plaats in Rotterdam Ahoy. Het was fantastisch!

Meer Info

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR