Wat is impact?

Bij Young Impact geloven we dat jongeren nu al de wereld kunnen veranderen. Maar wat is nu écht impact hebben?

Hoe jong ook of oud je ook bent: je kunt nu al impact hebben op de wereld. Impact hebben is leuk, want je ziet vaak direct resultaat van jouw acties. Niet alleen die glimlach op de gezicht van de anders, maar ook het gevoel wat je er zelf van krijgt. Je hebt de wereld een stukje mooier gemaakt!

Aan welke voorwaarden dient jouw actie te voldoen om kans te maken op een ticket voor de Celebration? Dat lees je hieronder:


Wanneer je in actie komt voor iemand
of een groep mensen in je omgeving:
 

Jouw challenge is bedoeld voor mensen in jouw eigen omgeving die (maatschappelijk) kwetsbaar zijn of om mensen samen te brengen (bijvoorbeeld een voetbaltoernooi waar jong en oud, arm en rijk, topsporter en lichamelijk beperkt welkom is)

Jouw challenge heeft een positief effect deze persoon of groep mensen (dat happy gevoel :))

Jouw challenge heeft directe impact, op de ander of jullie allebei (dus niet pas een maand later)

Je kunt zelf met jouw challenge aan de slag (je vader hoeft niet eerst nog 500 euro te lappen..)

 

Wanneer je in actie komt
voor een mooiere wereld:

Jouw challenge heeft een positief effect op het milieu, leefomstandigheden of de veiligheid (planten van nieuwe bomen, het verzamelen van afval, het tegengaan van het uitsterven van dieren en zo kunnen we nog wel even doorgaan..)

Jouw challenge draagt bij aan betere leefomstandigheden voor mensen in Nederland of de rest van de wereld (kinderen in derdewereld landen kunnen door jouw inzamelingsactie ook genieten van schoon drinkwater)

Je kunt zelf met jouw challenge aan de slag (je vader hoeft niet eerst nog 500 euro te lappen..)

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR