Voorinschrijving schooljaar 2020-2021

Young Impact Scholen­programma

Schrijf je in voor het schooljaar 2020-2021! We reserveren vast een plek voor jouw school en nemen in het voorjaar van 2020 contact op om je inschrijving definitief te maken.

Pagina-einde

INFORMATIE OVER JOUW SCHOOL

Hoe ken je Young Impact?

Pagina-einde

INFORMATIE OVER JOU

Hoe ben je het beste te bereiken?

Wanneer ben je het beste te bereiken?

Pagina-einde

Geef hier de schatting op van het aantal jongeren die je in wilt schrijven. We zullen het definitieve aantal én het leerjaar nog met elkaar afstemmen.

Met hoeveel leerlingen wil je ongeveer deelnemen?

Type onderwijs:

Leerjaar:

Niveau bij VO en MBO:

Pagina-einde

Door je de voorinschrijving te doen, geef je aan écht deel te willen nemen aan het programma in schooljaar 2020-2021. We zullen nog in juni 2020 contact met je opnemen om je inschrijving definitief te maken.

We zullen een plek voor je reserveren in het programma, wat betekent dat als de plekken opgevuld zijn, we ‘nee’ verkopen aan andere scholen. De voorwaarden van het programma zullen overeenkomen met het huidige schooljaar. De voorwaarden lees je hier.

De belangrijkste voorwaarden:

1. We verwachten een gedegen, praktische voorbereiding; denk hierbij aan het klaarzetten van de ruimte(s) voor de kick-off en workshop, techniek die op orde is (beamer, geluid) en het vooraf selecteren van de 25 leerlingen voor de workshop, zodat onze trainers zich kunnen richten op het trainen van de leerlingen en zo de kwaliteit van het programma kunnen bewaken.

2. Young Impact Day is een belangrijk én onvergetelijk onderdeel van het programma. We gaan uit van jullie aanwezigheid. Kun je echt niet komen? Laat dit ons dan tijdig weten.

Ga je hiermee akkoord?

Ons privacybeleid lees je hier.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.