FAQ YOUNG IMPACT DAY

Op deze pagina vind je alle veelgestelde vragen over Young Impact Day 2020. Staat jouw vraag er nog niet bij? Vul dan hier ons contactformulier in.

 

Praktische vragen

Wat, waar, wanneer?

Young Impact Day is dé nieuwe landelijke actiedag voor jongeren. Op deze dag maak je impact tijdens het grote festival bij Jaarbeurs Utrecht of kom je in actie in je eigen woonplaats!

Young Impact Day wordt bij Jaarbeurs Utrecht afgesloten met een spectaculaire eindshow waarbij, zoals je van ons gewend bent, de nieuwste artiesten zullen optreden. Met alle jongeren die gedurende het jaar in actie zijn gekomen vieren we hier massaal dat we een positieve impact hebben gemaakt.

Young Impact Day vindt plaats op 5 juni 2020 van 14.00 tot 20.00. De deuren gaan open om 14.00. Het adres is: Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht

 

Mijn school of klas gaat niet naar Young Impact Day, kan ik ook alleen komen?

Jazeker! Ook als jouw school of klas niet gezamenlijk naar Young Impact Day komt, kun je gewoon komen. Het liefste natuurlijk met zoveel mogelijk klasgenoten! Je kunt hier een vrijstellingsbrief downloaden die je aan je docent kunt laten zien. Of je ook daadwerkelijk vrijstelling krijgt, is helemaal afhankelijk van jouw school en/of docent. Hier vind je een informatiebrief voor jouw ouders/verzorgers.

Hoe zit het met de veiligheid?

Jouw veiligheid heeft onze prioriteit! Er is een volledig uitgeruste EHBO post ingericht en er lopen EHBO’ers rond om alles voortdurend in de gaten te houden. Er is voldoende bewegwijzering voor o.a. de routing, de EHBO en de nooduitgangen. Kom je met school? Young Impact gaat er vanuit dat de school voor de leerlingen en docenten/begeleiders een ongevallenverzekering en WA dekking heeft geregeld. Bij de entree en tijdens het event zal er door professionele security gecontroleerd worden op drugs, alcohol, glas, blikwerk, gevaarlijke voorwerpen, e.d. Deze zaken zullen ter plekke in beslag worden genomen. Tevens is er camerabewaking

Mag ik eigen eten en drinken meenemen?

Je mag beperkt eigen eten en drinken meenemen. Bij de Jaarbeurs is eten en drinken verkrijgbaar tegen betaling. Het is mogelijk om met pin te betalen. Er wordt geen alcohol geschonken.

Word ik gefilmd of gefotografeerd?

Bij het betreden van Young Impact Day geef je Young Impact toestemming om beeld- en geluidopnamen van jou te maken. Op het evenement lopen diverse fotografen rond en ook zal er veel videomateriaal geschoten worden, onder andere voor de aftermovie. Daarnaast zal er ook pers aanwezig zijn.

Mag je een tas meenemen naar binnen?

Je hoeft je jas niet in de garderobe achter te laten, deze mag je mee naar binnen nemen. Ook kleine tassen mogen mee naar binnen. Laat grote tassen (groter dan A4) thuis of in de auto, want die worden door de beveiliging ingenomen.

Is er een bewaakte garderobe of kluisjes?

De Jaarbeurs heeft een vaste garderobe. Bezoekers betalen per jas EU 1,50 – en per tas EU 1,50. Daarnaast zijn er beperkt (300 stuks) lockers aanwezig die bezoekers kunnen huren.

Is er ook een informatiebrief voor ouders/verzorgers?

Ja! Die kun je hier downloaden. In deze brief vertellen we wat Young Impact Day inhoudt, alle praktische informatie en geven we uitleg over de veiligheid.

Is er Wifi aanwezig op Young Impact Day?

Er is een hotspot in de hal van Jaarbeurs Utrecht.

Is het mogelijk om te parkeren bij Jaarbeurs Utrecht?

Ja, het is mogelijk om te parkeren bij Jaarbeurs Utrecht. Dit is echter zowel voor auto’s als voor bussen betaald.

Is er toestemming van ouders nodig voor minderjarige jongeren?

Ben je onder de 16? Vraag dan toestemming aan je ouders/verzorgers. Je mag ook één van je ouders/verzorgers meenemen als begeleider. Stuur dan een mailtje naar [email protected] zodat wij hem/haar een ticket kunnen toesturen.

Is Jaarbeurs Utrecht bereikbaar met het openbaar vervoer?

Jaarbeurs Utrecht is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein‘ en je staat binnen 5 min voor de Jaarbeurs. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

Line-up

Welke artiesten en sprekers komen er allemaal?

De artiesten en sprekers zijn nog niet bekend gemaakt. Houd onze social media in de gaten voor meer informatie!

 

Hoe schrijf ik me in voor een workshop/lezing?

Je kunt je op voorhand niet inschrijven voor een workshop of lezing. Je ontvangt bij binnenkomst een blokkenschema waarop duidelijk de aanvangstijden van de verschillende onderdelen staan vermeld. Zorg dus dat je op tijd bent als je een lezing of workshop bij wilt wonen want VOL = VOL. Wel verloten we in de weken voorafgaand aan de Young Impact Day een aantal plekken voor workshops en lezingen. Hou daarvoor goed onze social media kanalen in de gaten.

VOOR DOCENTEN

Vragen?

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.