VEELGESTELDE VRAGEN

HELP! IK HEB EEN VRAAG OVER DE CELEBRATION

Op deze pagina vind je alle veelgestelde vragen over de Young Impact Celebration 2019. Staat jouw vraag er niet bij? Vul dan hier ons contactformulier in.


tickets

Hoe verdien ik een kaartje voor de Celebration?

Je kunt een kaartje verdienen door in actie te komen. Dat kun je op twee manieren doen:

  1. Je registreert een eigen challenge. Maak een challenge aan op onze website. Klik op deze link om dat te doen. Heb je een account aangemaakt en jouw challenge geregistreerd? Dan zit je in ons systeem en ontvang je een gratis ticket voor de Young Impact Celebration.
  2. Je doet mee aan de challenge van iemand anders. Sluit je aan bij de challenge van iemand anders. Klik op deze link om alle challenges te zien waar je aan mee kunt doen. Klik op een challenge en klik vervolgens op de knop ‘DOE MEE’. Registreer jezelf en sluit je aan bij de challenge. Nu sta je in ons systeem en ontvang je een gratis ticket voor de Young Impact Celebration.

Let op: organiseer je de challenge met meerdere personen? Jouw mede-organisatoren moeten zich ook registreren bij jouw challenge. Zie de vraag hieronder voor meer informatie. 

Ik organiseer mijn challenge met meerdere personen. Krijgen wij automatisch allemaal een ticket?

Nee. Alleen degene die de challenge heeft geregistreerd, staat in ons systeem. Van de mede-organisatoren hebben wij geen e-mailadressen en dus kunnen wij hen ook geen kaartje sturen. Organiseer je de challenge met meerdere personen? Zorg dan dat jouw mede-organisatoren zich ook registreren bij jouw challenge, zodat hun gegevens ook bij ons in het systeem komen. Hoe doe je dat?

  • Mede-organisator van een open challenge? Klik op de challengepagina en klik vervolgens op ‘DOE MEE’. Nu kun je jezelf als mede-organisator registreren bij de challenge.
  • Mede-organisator van een besloten challenge? Degene die de challenge heeft geregistreerd, heeft een e-mail ontvangen met een ‘geheime link’. Hij/zij moet deze link met jou delen. Wanneer je de link volgt, kun je je registreren bij de challenge.

Kan ik een ticket kopen?

Nee. Je kunt alleen een kaartje verdienen door impact te maken.

Wanneer ontvang ik mijn ticket?

Wanneer je geregistreerd staat bij een challenge, krijg je in april een mailtje van ons over het claimen van je ticket. Je krijgt het ticket niet direct in je inbox, maar je ontvangt een link waarmee je een ticket kunt claimen.

Hoe kan ik checken of ik alle stappen goed heb doorlopen en mijn ticket echt heb verdiend?

Heb je een bevestigingsmail van ons gehad na het registreren van je challenge, óf een bevestigingsmail ontvangen nadat je je hebt aangemeld bij een andere challenge? Dan sta je in ons systeem en krijg je vanzelf een mail over het ticket.


line-up

Wanneer wordt de line-up bekend gemaakt?

De komende maanden zullen we steeds wat namen van de line-up bekend maken. Volg ons via social media om als eerste op de hoogte te zijn.


praktische informatie

Wanneer is de Celebration?

De Celebration vindt plaats op 12 juni 2019 van 15.30 tot 18.00.

Waar is de Celebration?

In Rotterdam Ahoy! Adres: Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.