Vacature

Stage Young Impact programma

Vanaf 32 uur // Vanaf februari 2022

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf.

Wat is Young Impact?

Young Impact is een stichting waar wereldverbeteraars met ballen werken. Samen met onze partners werken we heel hard om jongeren te inspireren en activeren om een positieve impact te maken op de samenleving.

Wij helpen jongeren te ontdekken wat zij willen veranderen in de wereld, wat zij leuk vinden, waar zij goed in zijn en hoe zij dan het beste in actie kunnen komen. Jongeren komen in actie via challenges. We vieren ieder jaar dat jongeren impact hebben gehad tijdens Young Impact Day: een groots evenement met bekende artiesten. Klik hier voor meer informatie over Young Impact.

Wat ga je doen?

Om zoveel mogelijk jongeren in Nederland te bereiken, werken we veel samen met scholen en organisaties. We bieden een gratis en effectief (scholen)programma op het gebied van burgerschap, maatschappijleer en bv. loopbaanoriëntatie. Het programma stoomt jongeren klaar om een challenge op te zetten en zo in actie te komen voor dát wat zij belangrijk vinden.

Gezien het succes van afgelopen jaren zijn we ook dit jaar weer op zoek naar:

Een stagiair(e) die beschikt over organisatorische kwaliteiten om onze programma’s op rolletjes te laten verlopen. Je bent hét aanspreekpunt voor zowel de docenten en professionals. Samen met het team sta je tevens voor de uitdaging om zoveel mogelijk scholen en organisaties aan te haken voor het programma, om zo zoveel mogelijk jongeren in actie te krijgen.

Als stagiair(e) ben jij onderdeel van een enthousiast en professioneel team, die elkaar uitdaagt en bereid is om elkaar te helpen. Plezier is een belangrijk element. Je krijgt de kans om je organisatietalent en communicatie skills naar een hoger niveau te tillen.

De werkzaamheden:

 • Telefonisch contact met docenten rondom praktische en inhoudelijke invulling van het programma
 • Briefings opstellen voor docenten en trainers
 • Materialenbeheer, voorziening en verzending naar scholen en organisaties
 • Opvolging van de evaluatie na uitvoering van het programma
 • Opvolging om scholen en organisaties te enthousiasmeren opvolgende jaren weer deel te nemen
 • Bij gelegenheid trainingen geven in samenwerking met een senior trainer
 • Ondersteunen op wervingsactiviteiten en eventueel andere afdelingen van Young Impact

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die:

 • Communicatief sterk is
 • Goed kan plannen en organiseren;
 • Open, proactief en ondernemend is;
 • Processen kan overzien en secuur te werk gaat;
 • Zelfstandig en praktisch kan werken, die zich verantwoordelijk voelt en ziet wat nodig is.

Wat krijg je hiervoor terug?

 • De kans om achter de schermen te kijken bij een unieke, ambitieuze stichting en een succesvol programma in het onderwijs met een groot en waardevol netwerk;
 • Alle ruimte jezelf te ontwikkelen;
 • Professionele training voor de ontwikkeling van je trainersvaardigheden;
 • Een bruto stagevergoeding van €250,- per maand (obv een 40-urige werkweek) en
  een reiskostenvergoeding (indien nodig).

Duur stage

Je bent beschikbaar vanaf begin februari 2022 voor een minimale duur van 5 maanden. Overleg hierin is mogelijk. De mogelijkheid bestaat tevens om je stageperiode uit te breiden naar 10 maanden. De standplaats is Breda, met uiteraard de mogelijkheid om thuis te werken.

Wil jij lezen hoe een eerdere stagiaire stage lopen bij Young Impact heeft ervaren? Klik dan hier!

Wil jij bij ons aan de slag?

Lijkt het jou een mooie uitdaging om aan de slag te gaan bij Young Impact? Stuur dan zo snel mogelijk een leuke motivatiebrief en je CV naar [email protected]. Nog vragen? Neem contact op met Nadim Knape via [email protected]. Sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats tot deze plek is opgevuld met een geschikte kandidaat.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: