Vacature

GEZOCHT: STAGIAIR(E) PROGRAMMA MET IMPACT

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf.


WAT IS YOUNG IMPACT?
Young Impact is een stichting waar wereldverbeteraars met ballen werken. Samen met onze partners werken we heel hard om jongeren te inspireren en activeren om een positieve impact te maken op de samenleving.

Wij helpen jongeren te ontdekken wat zij willen veranderen in de wereld, wat zij leuk vinden, waar zij goed in zijn en hoe zij dan het beste in actie kunnen komen. Jongeren komen in actie via challenges. We vieren ieder jaar dat jongeren impact hebben gehad tijdens de Young Impact Day: de nationale actiedag voor jongeren in Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.youngimpact.nl


WAT GA JE DOEN?
Om zoveel mogelijk jongeren in Nederland te bereiken, werken we veel samen met scholen en organisaties. We bieden een gratis en effectief (scholen)programma op het gebied van burgerschap, maatschappijleer en bv. loopbaanoriëntatie. Het programma stoomt jongeren klaar om een challenge op te zetten en zo in actie te komen voor dát wat zij belangrijk vinden.

Gezien het succes van afgelopen jaren zijn we ook dit jaar weer op zoek naar:

een stagiair(e) die beschikt over organisatorische kwaliteiten en een aanspreekpunt kan zijn voor zowel de docenten, professionals als jonge trainers. Affiniteit met jongeren en het geven van trainingen is een plus.

Als stagiair(e) ben jij onderdeel van een enthousiast en professioneel team, die de verantwoordelijke taak heeft om de uitvoer van het programma zo goed mogelijk te laten verlopen.

Dit houdt in:
– Telefonisch contact met docenten rondom praktische en inhoudelijke invulling van het programma
– Begeleiding en contact met de Young Impact trainers van NJR (Nationale Jeugdraad)
– Briefings opstellen voor docenten en trainers
– Evalueren van de uitvoering van het programma
– Bij gelegenheid trainingen geven in samenwerking met een senior trainer
– Bijzondere challenges volgen en in beeld brengen
– Het beheren van de voorraad en scholen voorzien van materiaal
– Ondersteunen op wervings-en marketingactiviteiten (indien dit bij jou past)

Je krijgt de kans om je organisatietalent en communicatieskills naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kun je je trainersvaardigheden ontwikkelen. Als je bij ons aan de slag gaat, maak je samen met ons de wereld een beetje mooier.


WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

We zijn op zoek naar een stagiair(e) die:
– Goed is in klantcontact en een aanspreekpunt kan zijn voor scholen, professionals in de jeugdhulp, trainers en collega’s;
– Aantoonbare ervaring of affiniteit heeft met het geven van trainingen;
– Goed kan plannen en organiseren;
– Open, proactief en ondernemend is;
– Processen kan overzien en secuur te werk gaat;
– Dichtbij de doelgroep staat (tussen de 18 en 26 jaar oud zijn);
– Zelfstandig kan werken, die zich verantwoordelijk voelt en ziet wat nodig is.

DUUR STAGE
Je bent beschikbaar vanaf begin september 2020 tot in ieder geval eind januari 2021, 6 maanden. Deze stage kan uitbreid worden naar juni 2021, dus 10 maanden. Overleg hierin is mogelijk. De duur van de stage is bij voorkeur 10 maanden. Het aantal uren dat je stage loopt is 24-32 uur in de week. De standplaats is Breda.

WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG?
– De kans om achter de schermen te kijken bij een unieke, ambitieuze stichting en een succesvol programma in het onderwijs met een groot en waardevol netwerk;
– Alle ruimte jezelf te ontwikkelen;
– Professionele training voor de ontwikkeling van je trainersvaardigheden;
– Een bruto stagevergoeding van €250,- per maand (op basis van een 32-urige werkweek) en
een reiskostenvergoeding (indien nodig).

INTERESSE GEWEKT?
Lijkt het jou een mooie uitdaging om aan de slag te gaan bij Young Impact? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande knop. Nog vragen? Neem contact op met Nadim Knape via 06-54736916. Sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats tot deze plek is opgevuld met een geschikte kandidaat.

 

SOLLICITEER

 

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.