Vacature

Content Creator TikTok

Young Impact gelooft dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Allemaal. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf. Daarom werken wij, met ons programma, samen met scholen en organisaties om zoveel mogelijk jongeren in Nederland bewust te maken van de impact die zij kunnen hebben. Young Impact is een snelgroeiende, energieke en ambitieuze organisatie met een grote online community. Wij maken duizenden challenges mogelijk binnen de thema’s diversiteit, klimaat, gelijke kansen, gezondheid en maatschappij. Onze missie: 1 miljoen jongeren in actie in 2025.

Gezocht: TIKTOK REDACTIETEAM

Om dat doel te bereiken, willen wij onze naamsbekendheid onder jongeren vergroten. Young Impact is actief op bijna alle social media kanalen en onlangs ook gestart met TikTok. Om ons TikTok-kanaal te laten groeien, zijn we nu op zoek naar een vierkoppig redactieteam.

Dit ga je doen:

  • Video’s maken en editen voor het Young Impact TikTok-kanaal (@youngimpactnl)
  • Jongeren laten zien hoe makkelijk het is om maatschappelijke impact te maken op thema’s zoals klimaat, eenzaamheid, gelijke kansen, diversiteit en gezondheid
  • Nieuwe videoformats bedenken en ontwikkelen, samen met de rest van het redactieteam en het marketingteam van Young Impact

 

Wij zoeken:

  • Creatieve contentmakers die ervaring hebben met TikTok
  • Je weet alles van TikTok en bent op de hoogte van de laatste trends
  • Je bent creatief en zit altijd bomvol nieuwe ideeën
  • Je komt je afspraken na en kunt werken volgens een redactieplanning
  • Je bent tussen de 13 en 25 jaar oud

De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 10-15 uur per maand en je kunt je werkzaamheden flexibel indelen. Je ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding van €100,- per maand. Het gaat in eerste instantie om een pilot van 3 maanden.

Heb je interesse? Stuur een e-mail naar [email protected] met daarin je motivatie, cv en een TikTok-video waarin jij laat zien hoe jij impact maakt.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: