Nieuws

Volledige line-up Celebration 2019 bekend

Volledige line-up Celebration 2019 bekend
Terug naar het overzicht Elmay Claassen | 8 juni 2019

De tweede helft van de line-up voor de Young Impact Celebration 2019 is bekend! Wij zijn mega trots op de artiesten en sprekers die dit jaar 10.000 jongeren in Ahoy gaan inspireren. De presentatie van het evenement is in handen van Gwen van Poorten en Supergaande. Presentatrice Gwen van Poorten vertelt over “de zwaarste reis van haar leven”. Zij doet de presentatie samen met het immens populaire Youtube duo Supergaande (Nesim en Qucee).

Verder zijn Rico Verhoeven, Maarten van der Weijden, Teske de Schepper en Famke Louise aanwezig. Dit jaar zal Mark Rutte de uitreiking doen van de George Maduroprijs aan een van de vijf awardwinnaars. Als uitsmijter treedt de grootste artiest van Nederland op en zal een bijzondere aankondiging doen. Ahoy zal door deze nu nog geheime artiest compleet uit haar dak gaan.

Volg ons via Instagram en Facebook om de hints van de surprise-act te blijven volgen.

 

 

Door Elmay Claassen

Elmay is onze Content & PR Manager en zet haar creatieve skills in om jongeren in actie te laten komen.

Gerelateerde artikelen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: