SUPPORTERS

TOGETHER WE SPREAD THE WORD

Onze supporters geloven in jou, je buurmeisje, je klasgenoten en je vriendengroep. Deze iconen geloven in de kracht van jongeren en dagen jou uit om in actie te komen met jouw talent. Zij maken al impact en willen jou ook laten ervaren dat jij écht het verschil kunt maken.

ER IS VEEL MOED VOOR NODIG OM AF TE WIJKEN VAN DE REST.

Teske

AMBASSADEUR TESKE

Teske heeft ervaren dat dromen klein kunnen beginnen, maar groots kunnen eindigen. Als zangeres, blogger en YouTuber inspireert zij andere jongeren met haar bijzondere verhalen. Op school werd Teske vaak bestempeld als ‘vreemd’ of ‘anders’, maar juist door zichzelf te blijven heeft ze nu al veel dromen kunnen verwezenlijken. Ze daagt jou nu uit om ook impact te maken met jouw talent.

Teske over Young Impact

BLIJF DICHT BIJ JEZELF. ZO INSPIREER JE AL SNEL VEEL MENSEN.

Teun Toebes

AMBASSADEUR TEUN

Teun Toebes is student Verpleegkunde en winnaar van de George Maduro Prijs 2019. Met behulp van zijn stichting sTeun en toeverlaat creëert hij geluksmomenten voor mensen met dementie. Dit is een platform waarop video’s, persoonlijke verhalen en artikelen de veelzijdigheid van de zorg en ouderen laten zien. Zo nam Teun mensen met dementie even mee terug naar het vak en organiseerde hij silent disco’s voor bewoners in een verpleeghuis.

SUPPORTERS

Er zijn veel artiesten, YouTubers en andere bekende vrienden die zich graag inzetten voor Young Impact. Hieronder zie je hen in actie om jongeren te inspireren.

Kaj Gorgels start met regelen

Famke Louise start met inspireren

Ronnie Flex start met inspireren

Wijnand Speelman start met uitreiken

Rico Verhoeven start met streamen

Teske start met vertellen

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.