Supporters

TOGETHER WE SPREAD THE WORD

Onze supporters geloven in jou, je buurmeisje, je klasgenoten en je vriendengroep. Deze iconen geloven in de kracht van jongeren en dagen jou uit om in actie te komen met jouw talent. Zij maken al impact en willen jou ook laten ervaren dat jij ├ęcht het verschil kunt maken.

IEDERE JONGERE KAN HET VERSCHIL MAKEN. DAAR GELOOF IK HEILIG IN.

Rico Verhoeven

AMBASSADEUR RICO VERHOEVEN

Als wereldkampioen weet Rico hoe je moet vechten voor je dromen. Hij gelooft dat je met een goede mindset, ijzeren discipline en veel doorzettingsvermogen al je dromen kunt waarmaken. Nu hij supporter is van Young Impact, wil hij jou en andere jongeren inspireren om het maximale uit jezelf te halen.

Teske start met koken

Rico start met inspireren

Teske start met livestreamen

Kaj start met regelen

Ronnie start met inspireren

Wijnand start met supporten

Rico start met streamen

ER IS VEEL MOED VOOR NODIG OM AF TE WIJKEN VAN DE REST.

Teske

AMBASSADEUR TESKE

Teske heeft ervaren dat dromen klein kunnen beginnen, maar groots kunnen eindigen. Als zangeres, blogger en YouTuber inspireert zij andere jongeren met haar bijzondere verhalen. Op school werd Teske vaak bestempeld als ‘vreemd’ of ‘anders’, maar juist door zichzelf te blijven heeft ze nu al veel dromen kunnen verwezenlijken. Ze daagt jou nu uit om ook impact te maken met jouw talent.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.