NIEUWSUPDATE

CORONA MAATREGELEN & HET YOUNG IMPACT ScholenPROGRAMMA

De crisis treft ons allemaal. Zo ook het Young Impact programma op scholen en organisaties. Na de sluiting van de scholen op 16 maart 2020, hebben we alle geplande programma’s geannuleerd en zijn we aan de slag gegaan met een mogelijkheid om scholen het programma online aan te bieden. Vandaag de dag kijken we naar de vorm van het programma in de toekomst en willen je hierover informeren.

MAATREGELEN RIVM
Zoals jullie weten zijn er maatregelen vanuit het RIVM voor het onderwijs. Houd 1,5 meter afstand, geef les op verschillende dagen en bied zoveel mogelijk online aan. De maatregelen zullen de komende maanden ongetwijfeld aangepast worden.

PROGRAMMA’S SCHOOLJAAR 2019-2020
De programma’s vanaf 16 maart 2020 zijn allemaal geannuleerd. De inschrijving kan zonder problemen worden overgezet naar schooljaar 2020-2021.

ONDERZOEK PROGRAMMA I.C.M. MAATREGELEN
De komende weken zullen we onderzoek doen naar hoe we het programma zo goed mogelijk in combinatie met de maatregelen kunnen vormgeven.

We zullen hiervoor in gesprek gaan met deelnemende scholen aan het programma in het huidige schooljaar. Wil jij ook ook over meedenken? Neem dan contact met ons op.

GEVOLGEN UITVOER SCHOOLJAAR 2020-2021
Met oog op de uitvoer van de kick-off en workshop (grotere groepen in één ruimte) en een aantal interactieve opdrachten zullen we mogelijk kleine aanpassingen doen, zodat we het programma komend schooljaar op een veilige, maar effectieve manier kunnen uitvoeren. De basis van het programma zal zoveel mogelijk hetzelfde blijven, dus samen met jou en de jongeren blijven we impact maken!

INSCHRIJVEN SCHOOLJAAR 2020-2021
Ben jij ervan overtuigd dat jongeren een positieve impact kunnen hebben op een ander en zichzelf? Ook in een 1.5 meter samenleving? Meld jouw school dan gratis aan voor het programma. De inschrijving voor komend schooljaar is geopend. Inschrijven kan via onze website.

De programma’s blijven we gratis aanbieden en zullen zoveel mogelijk hetzelfde blijven. Eventuele wijzigingen zullen wij tijdig communiceren.

GRATIS AANMELDEN

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.