Scholenprogramma

Talentontwikkeling & maatschappelijke impact

Wij geloven dat jongeren de wereld positief kunnen veranderen. Dat zij de energie en het talent hebben om impact te maken. Impact op anderen, op de wereld, op henzelf. 

Met het gratis scholenprogramma ervaren jongeren waar zij goed in zijn en wat zij belangrijk vinden. Wij inspireren, activeren en laten zien hoe makkelijk en leuk het is als je vanuit je talent écht iets voor een ander kunt doen.

Meld jouw school aan voor schooljaar 2020-2021! Let op: vol=vol.

GRATIS AANMELDEN  of   Download de brochure

Wat kun je verwachten?

  • Een gratis coronaproof programma vol inspiratie én activatie, ook voor jou als docent!
  • Onze jonge trainers krijgen jongeren in beweging
  • Flexibiliteit: in te zetten hoe en wanneer jij dat wilt
  • Je hoeft het niet alleen te doen: onze trainers, challenge coach en coördinatoren staan voor je klaar
  • Met z’n allen naar Young Impact Day: een unieke kans en een onvergetelijke ervaring!

Download de brochure
Contact

BEKIJK HIER ONZE VIDEO:

HOE DOE JE ALS SCHOOL OOK MEE?

PRAKTISCHE informatie

Waar kun je het programma voor inzetten?

Je kunt het programma inzetten voor onder andere burgerschap, maatschappijleer, loopbaanoriëntatie, maar ook als invulling voor een projectweek of dag. De onderdelen van het programma zijn vast, maar de wijze waarop je de stappen als school zet zorgt voor flexibiliteit. Download de brochure voor alle mogelijkheden!

Welk type onderwijs?

Geschikt voor VO, MBO, praktijkonderwijs en VSO. Voor elk niveau is een op maat gemaakt programma beschikbaar afgestemd op het niveau en de leeftijd van de jongeren. Voor kwetsbare jongeren hebben we een speciaal programma.

Welke programma’s zijn er?

Young Impact biedt twee (gratis) mogelijkheden:

  1. The Young Impact Way (met bezoek van trainers); bestaande uit een kick-off, workshop, digilessen, challenges en Young Impact Day
  2. Do It Yourself programma (zelf aan de slag); bestaande uit digilessen, challenges en Young Impact Day

Wanneer kunnen we beginnen?

De start van het programma kun je naar keuze inplannen vanaf augustus 2020 t/m mei 2021. Het vervolg van het programma is bijvoorbeeld in 1 week, 3 weken of bijvoorbeeld 5 weken in te plannen. Young Impact Day (afsluiting) vindt in juni plaats.

Is dit programma echt gratis?

Ja! Door de financiële bijdrage van onze partners en de wens zoveel mogelijk scholen in Nederland mee te laten doen aan deze positieve verandering, kan Young Impact jaarlijks 150-200 scholen een gratis programma aanbieden.

GRATIS AANMELDEN

LEES OOK: 

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.