Ik wil helpen

Zeker tijdens de coronacrisis en tijdens de decembermaand kunnen gevoelens van eenzaamheid grote gevolgen hebben. Wil jij ook iets doen tegen eenzaamheid en deze jongeren een hart onder riem steken? Kijk hieronder wat jij kunt doen tegen eenzaam zijn.

#1 Stuur een kaartje naar jongeren die eenzaam zijn

Laat iemand weten dat diegene niet alleen is. Verstuur jouw kaart naar ons, dan zorgen wij dat deze bezorgd wordt bij iemand die hem goed kan gebruiken. Verstuur jouw kaart naar:

Young Impact – Haagweg 1 4811 GA Breda

Wil je dat degene die jouw kaart ontvangt ook contact op kan nemen? Vermeld dan je contactgegevens op de kaart!

#2 Een klein gebaar

Een klein gebaar kan een enorm verschil maken. Wij verzamelden 50 manieren om iets te doen tegen eenzaamheid voor je. Download de tips via onderstaande button.

 

DOWNLOAD

#3 Geef een kerst cadeaubox

Maar liefst één op de twee jongeren met een handicap is eenzaam. Bij deze jongeren is de angst om met de feestdagen alleen te zijn erg groot. Zeker nu met de aangescherpte maatregelen. Vind jij ook dat niemand zich met kerst alleen mag voelen? Via Handicap.nl kun jij een donatie geven, zodat zij er ervoor kunnen zorgen dat er vóór de Kerst ergens in Nederland een jongere met een handicap namens jou een lieve verrassing ontvangt.

 

IK DONEER

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: