Young Impact Island

Wij hebben een grote ambitie: in 2025 zijn 1 miljoen jongeren in actie gekomen.

Dit kunnen wij natuurlijk nooit alleen bereiken en daarom geloven wij in samen doen. Hoe fantastisch zou het zijn om er samen voor te zorgen dat 1 miljoen jongeren ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken? Young Impact Island is een essentieel onderdeel van deze reis waarbij het maatschappelijke vuurtje bij jongeren echt gaat branden.

Bij Young Impact draait alles om impact maken. We nodigen daarom 300 jongeren uit om samen met ons op reis te gaan. Op reis met Young Impact betekent vier dagen plezier maken én inspiratie omzetten tot actie! We nemen daarom bekende Nederlanders mee, zorgen voor waanzinnige workshops over talentontwikkeling en storytelling en maken impact rondom de vijf thema’s Maatschappij, Gelijke Kansen, Diversiteit, Klimaat en Gezondheid. We zorgen ervoor dat de jongeren het tropische Zeewolde verlaten met handige handvatten om ook vanuit huis blijvend in actie te komen.

Wil je ons helpen om van Young Impact Island een succes te maken bijvoorbeeld door het geven van inspirerende workshops of je organisatie te koppelen aan één van de vijf thema’s? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Doe mee met Young Impact Island

Breng jouw merk onder de aandacht tijdens Young Impact Island en draag bij aan onze doelstelling: 1 miljoen jongeren in actie voor 2025!

  • Honderden jongeren in actie rondom een bepaald thema

  • Jongeren waarbij het maatschappelijke vuur echt gaat branden

  • Mogelijkheden tot het geven van workshops

  • Jouw merk onder de aandacht bij jongeren

  • Mogelijkheid tot inhoudelijke bijdrage aan het programma

  • Aantoonbare maatschappelijke impact

  • Onze trainers laten jongeren ontdekken wat hun talent is en wat zij belangrijk vinden

Werken bij of vrijwilliger worden?

Bekijk de mogelijkheden

Onze partners

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn om samen 1 miljoen jongeren in actie te krijgen?

Bekijk meer

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: