Partner worden

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”, daar gelooft Young Impact in!

Young Impact is een krachtige beweging van jongeren die nú in actie komen voor een betere wereld. Het initiatief is gebaseerd op WE Day, een beweging die inmiddels meer dan 2 miljoen jongeren heeft geactiveerd tot sociale en actieve wereldburgers.

Young Impact bestaat uit een uniek scholenprogramma dat jongeren in hun kracht zet om inspiratie om te zetten in actie. Het laat ze beseffen dat ze in staat zijn om daadwerkelijk verandering te realiseren in onze samenleving en ze ervaring hoe mooi het is om anderen te helpen.

Wij bieden deze jongeren vervolgens een platform voor de verbinding met anderen en organiseren awards en een waanzinnig evenement, de Young Impact Celebration, waar jongeren de impact die ze gerealiseerd hebben, met elkaar kunnen vieren. Internationale iconen en artiesten geven inspirerende speeches en optredens. Een kaartje is hiervoor niet te koop: maar enkel en alleen te verdienen door deelname aan Young Impact!


Onze ambitie

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die samen met ons een succes maken van Young Impact. Hoe fantastisch zou het zijn als we onderstaand doel samen kunnen bereiken?


Kansen als partner

We hebben een aantal arrangementen samengesteld. Je kunt bijvoorbeeld een samenwerking aangaan op het gebied van specifiek de awards, de celebration of challenges. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de partnerships en wat deze voor jouw organisatie kunnen betekenen.


Word nu partner!

Heeft jouw organisatie interesse om een samenwerking aan te gaan? Laat het ons weten. Vul hier ons contactformulier in.


//
Onze Partners

Young Impact wordt mede mogelijk gemaakt door:

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR