Partner worden

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together”, daar gelooft Young Impact in!

Young Impact is een jongerenbeweging die de wereld nú aan het veranderen is. Wij roepen niet dat dingen anders moeten, wij laten zien dat het kan! Young Impact is geïnspireerd door WE Day, een beweging van meer dan 2 miljoen jongeren met als doel om samen de wereld verbeteren. Als zij dit kunnen, dan kunnen wij het natuurlijk ook.

De beweging bestaat uit een scholenprogramma, een celebration, awards en een digitaal platform wat alles en iedereen met elkaar verbindt. Lees de brochure om alle ins en outs van Young Impact te weten te komen of bekijk hier de succesvolle resultaten uit de pilot!

Wij geloven in samen doen. Daarom zijn we altijd op zoek naar partners die samen met ons een succes maken van Young Impact.


Changemakers!

Young Impact gelooft in de kracht van jongeren en biedt hen de kans om het beste uit zichzelf te halen en daarmee hun wereld te veranderen.

Hoeveel jongeren & scholen komen er in actie?

Tijdlijn - onze ambitie

Samen met iedereen die in actie is gekomen organiseert Young Impact op 30 mei in de Ziggo Dome de Celebration! Er komen (inter)nationale iconen en artiesten. Je kunt geen kaartje kopen voor dit feest, maar wel toegang verdienen door iets positiefs te betekenen voor een ander, de buurt, de stad of de wereld.


//
Kansen als partner

Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie in het onderstaande document.

sponsorpakketknop


Word nu partner!

Heeft jouw organisatie interesse als sponsor of een samenwerking, laat het dan weten via onderstaand formulier.


//
Onze Partners

Met onderstaande partners wordt Young Impact mede mogelijk gemaakt.

powered by NLVOORELKAAR, CJP & NJR