Welkom!

Wij zijn blij met jouw hulp

Young Impact wordt gesteund door vele bedrijven, fondsen en de overheid. Samen gaan we voor dezelfde missie: 1 miljoen jongeren in actie krijgen voor een betere wereld.

 

Particuliere steun

Ook particuliere steun is zeer welkom om onze missie te volbrengen. Grote giften, kleine giften, nalatenschappen, elke bijdrage maakt een verschil! Omdat Young Impact een ANBI-status heeft, mag je de gift aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting. Periodieke giften zijn volledig aftrekbaar, bij gewone giften geldt een drempel en een maximum. Op de website van de Belastingdienst vind je hier meer informatie over.

 

Gewone gift

Een gewone gift (eenmalig of structureel) kun je overmaken op NL28 TRIO 0198 3630 79 t.n.v. Stichting Young Impact NL te Breda.

 

Periodieke gift

Wil je een periodieke gift schenken aan Young Impact, dan steun je ons met een vast bedrag per jaar gedurende tenminste 5 jaar.  Een periodieke gift leg je vast met onderstaand formulier. Print het uit, vul het volledig in en zet je handtekening eronder. Stuur het vervolgens op naar onderstaand adres. Wij zorgen voor het transactienummer en onze handtekening. Je krijgt daarna het exemplaar voor de schenker weer thuisgestuurd.

 

DOWNLOAD

 

Adresgegevens

Stichting Young Impact NL
Willemstraat 26 a
4811 AL Breda

 

Heb je vragen over particuliere steun? Neem dan vrijblijvend contact op.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.