Young Impact

Over Young Impact

Wie zijn we en wat bieden wij docenten en professionals die met jongeren werken? Wat zijn onze resultaten? Wij vertellen je graag meer!

Onze stichting

Wij zijn wereldverbeteraars met ballen. Allemaal met een eigen specialisme, maar met dezelfde missie: in 2025 zijn 1 miljoen jongeren in actie gekomen voor een betere wereld. Wij laten jongeren ervaren dat zij écht het verschil kunnen maken. Lees hier meer over het verhaal en de ambitie van Young Impact. Onze stichting heeft een ANBI status, wat betekent dat onze werkzaamheden worden gesteund door bedrijven, fondsen en overheid.

Gratis programma

Flexibel in te zetten

Inspiratie en activatie

Samen vieren

Sluit je aan bij onze beweging

114.144

Impactmakers

1686

Scholen en organisaties

Voor onderwijsprofessionals

Stichting Young Impact biedt via scholen en organisaties alle jongeren in Nederland inspirerende en activerende programma’s om zo de maatschappelijke bijdrage van jongeren te vergroten. Wij helpen jou jongeren écht in beweging te krijgen op een manier die bij hen past.

Onze programma’s voor scholen

Onze programma's voor groepen

Voor Jongeren

Via onze website en sociale kanalen bieden wij jongeren inspiratie, tips en tools om zelf in actie te komen. Gedurende het jaar communiceren wij middels verschillende campagnes en worden er events georganiseerd. De gemaakte impact van alle jongeren, dus ook uit het programma, worden goed gevierd. Daarnaast maken jongeren die in actie komen met hun challenge kans op een Young Impact Award.

Bekijk meer

Onze resultaten

Kwantiteit door kwaliteit! Door ieder jaar te evalueren kunnen wij de kwaliteit van onze programma’s waarborgen. Wij blijven in gesprek met zowel jongeren, als professionals.

  • Al 114.144 jongeren kwamen in actie op 686 scholen

  • Jongeren waarderen onze programma’s met gemiddeld een 8,2

  • Docenten/professionals waarderen onze programma’s met gemiddeld een 8,4

  • Onze trainers worden enthousiast, motiverend, energiek en jong bevonden

Agenda

Check hier onze events en activiteiten

Jongeren kunnen gedurende het hele jaar deelnemen aan activiteiten om impact te maken.

Events & Activiteiten

Ons team

Wendy gelooft in de kracht van jongeren en zet zich dagelijks in voor onze grote ambitie: in 2025 1 miljoen jongeren in actie met Young Impact.

Wendy Kakebeeke

Directeur

Mehdi zet zijn digitale & data skills in om ervoor te zorgen dat in 2025 een miljoen jongeren in actie zijn gekomen.

Mehdi Du Puy

Hoofd Digital & Data

Young Impact kan al zijn activiteiten niet uitvoeren zonder de steun van haar partners. Door het binden van bedrijven en overige financiers draagt Matthijs bij aan de ambitie van Young Impact

Matthijs de Bruin

Hoofd Fondsenwerving, partnerships & business development

Elmay is een echte verhalenmachine en zorgt ervoor dat heel Nederland weet dat jongeren vandaag al het verschil kunnen maken.

Elmay Claassen

Hoofd Communicatie

Nadim zorgt samen met haar team dat alle scholen en organisaties in Nederland op een succesvolle manier meedoen met het Young Impact programma.

Nadim Knape

Manager Programma

Voor zowel het aanbod van onze huidige programma's als de ontwikkeling van nieuwe programma's zorgt Anne voor de kwaliteit en inhoud van de programma's.

Anne Rijnberg

Manager kwaliteit & inhoud Programma

Young Impact reist het hele land door om bij jongeren de vonk te ontsteken. Merit zorgt dat zoveel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen.

Merit Fokker

Programma Coördinator

Tim Peeters

Financiën & administratie

Lisa zet haar online skills in om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk jongeren en scholen kennis maken met Young Impact.

Lisa Waterman

Online Content Manager

Nina zorgt ervoor dat zo veel mogelijk scholen en organisaties mee kunnen doen met Young Impact en dat de trainers goed voorbereid zijn op de workshops.

Nina Blom

Coördinator Young Impact Academy

Binnen het MDT team is Charlotte verantwoordelijk voor de regio Gooi en Vechtstreek en verbindt zij hier jongeren, partners en scholen aan het MDT programma van Young Impact.

Charlotte Tupang

Projectcoördinator MDT

Michelle bouwt aan een merk waar jongeren bij willen horen en organiseert onze impact evenementen en activiteiten.

Michelle van Vliet

Manager branding, events & partners

‘’If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.’’ Merel wil jongeren verder helpen en stampt daarom talloze mooie samenwerkingen uit de grond.

Merel Fonteijn

Hoofd Community Engagement

Samen met het MDT team zorgt Eva ervoor dat zoveel mogelijk jongeren ervaren hoe gaaf het is om impact te maken vanuit je eigen talenten.

Eva Bosscher

Stagiaire MDT

Met haar sportieve mindset komt Sanne met nieuwe ideeën zodat er massaal en blijvend impact gemaakt wordt. Niets is te gek. Ain't no mountain high enough!

Sanne Wouters

Stagiaire Marketing & Communicatie
Bekijk het hele team

Klaar om impact te maken? Bekijk onze openstaande vacatures!

Werken bij

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via: