YI Day voor organisaties

Over Young Impact Day

Young Impact Day staat in het teken van impact maken. Op deze dag zullen door het hele land challenges plaatsvinden en laten we met alle jongeren in Nederland zien dat wij écht het verschil kunnen maken.

In Jaarbeurs te Utrecht wordt YI Day afgesloten met een spectaculaire eindshow zoals je van ons gewend bent: we vieren hier met duizenden jongeren en de tofste artiesten onze impact.

Wij komen naar YI Day

YI DAY IS…

interessant voor organisaties

    • Jongeren krijgen de kans om hun talenten te ontwikkelen en van betekenis te kunnen zijn
    • Een laagdrempelige manier om in contact te komen met 10.000 jongeren
    • Impact maken én vieren met jongeren
    • Een inspirerend, verbindend & toegankelijk evenement waar organisatie de mogelijkheid krijgen zich op een positieve manier te presenteren
    • YI Day geeft een grote boost aan de sociale en maatschappelijke participatie van jongeren in Nederland

 

fun en leerzaam voor jongeren

    • Workshops voor talentontwikkeling
    • Experiences rond maatschappelijke thema’s
    • de kans om andere jongeren te ontmoeten
    • Onder aanvoering van BN’ers in actie komen en impact maken
    • Optredens van bekende artiesten

Wij komen naar YI Day

"De meerwaarde van YI is gewoon enthousiasmeren. Je maakt het gewoon veel leuker voor de jongeren als er ook nog eens een extra cadeautje achteraan komt zoals zo'n celebration. Ik vind dit, samen met mijn collega's, echt heel erg leuk".

Philip Korff de Gidts – Revius Lyceum Wijk bij Duurstede

"Een heel schooljaar ben je met je klas en met je school ermee bezig, dan is het uiteindelijk om hier te zijn ook voor ons als leerkracht, maar zeker voor de leerlingen natuurlijk, echt super leuk!"

Yvonne van Bergen – Visser VSO de Hoge Brug

"Ik zie jongeren zichzelf uitdagen, ik zie jongeren hun grenzen verleggen. Je ziet die kinderen gewoon groeien door te doen."

Anna Boor – Oranje Nassau College

VEEL GESTELDE VRAGEN

Waar en wanneer?

Young Impact Day vindt plaats op 5 juni 2020 van 14.00 tot 20.00. De deuren gaan open om 14.00. Het adres is: Jaarbeursplein, 3521 AL te Utrecht.

Hoe werkt het met tickets?

Komen jullie als groep naar de Young Impact Day? Wij zullen de tickets voor groepen uit het programma handmatig in één keer versturen naar de begeleider. We sturen deze in april per mail waarmee hij/zij de tickets voor de hele groep kan claimen. Het gaat hierbij dus wel om individuele tickets per jongere.

Is er ook een informatiebrief voor ouders/ verzorgers?

Ja! Die kun je hier downloaden. In deze brief vertellen we wat Young Impact Day inhoudt, alle praktische informatie en geven we uitleg over de veiligheid.

Is er toestemming van ouders nodig voor minderjarige jongeren?

Zijn de jongeren onder de 16? Vraag dan toestemming aan de ouders/verzorgers. Je mag ook één van je ouders/verzorgers meenemen als begeleider. Stuur dan een mailtje naar [email protected] zodat wij hem/haar een ticket kunnen toesturen.

Is Jaarbeurs Utrecht bereikbaar met het openbaar vervoer?

Jaarbeurs Utrecht is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Jaarbeurs ligt pal naast het Centraal Station Utrecht en is dus perfect te bereiken per trein. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein‘ en je staat binnen 5 min voor de Jaarbeurs. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

Is het mogelijk om te parkeren bij Jaarbeurs Utrecht?

Ja, het is mogelijk om te parkeren bij Jaarbeurs Utrecht. Dit is echter zowel voor auto’s als voor bussen betaald.

Hoe schrijf ik me in voor een workshop/lezing?

Je kunt je op voorhand niet inschrijven voor een workshop of lezing. Je ontvangt bij binnenkomst een blokkenschema waarop duidelijk de aanvangstijden van de verschillende onderdelen staan vermeld. Zorg dus dat je op tijd bent als je een lezing of workshop bij wilt wonen want VOL = VOL. Wel verloten we in de weken voorafgaand aan de Young Impact Day een aantal plekken voor workshops en lezingen. Hou daarvoor goed onze social media kanalen in de gaten.

Om onze website veilig te houden en goed te laten functioneren, worden cookies gebruikt. Zo kun jij op een veilige en fijne manier onze website bezoeken. Voor meer informatie, check ons privacybeleid.